“Μαθήματα Ζωής” από τους Νέους του Πανακρωτηριακού (pics)

Πανακρωτηριακός Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 22 Δεκεμβρίου 2017, 19:32

Στο πλαίσιο των "Μαθημάτων Ζωής", που με "όχημα" το ποδόσφαιρο προσπαθούν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου να δώσουν στα παιδιά της περιοχής, οι Νέοι του Πανακρωτηριακού επισκέφτηκαν το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό του Δήμου Χανίων.

Η επίσκεψη έγινε έπειτα από πρωτοβουλία και οργάνωση του προπονητή των Νέων του Πανακρωτηριακού Γιώργου Λιανιδάκη, ενώ τα παιδιά συνόδευσαν γονείς, καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Βασίλης Παπαδάκης.

Η επίσημη ενημέρωση του Πανακρωτηριακού αναφέρει τα εξής:

Μια πολύ σημαντική δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, καθώς οι ποδοσφαιριστές από το τμήμα Νέων του Πανακρωτηριακού, έπειτα από πρωτοβουλία και οργάνωση του προπονητή τους Γιώργου ΛΙΑΝΙΔΑΚΗ, επισκέφτηκαν το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Δήμου Χανίων. Η επίσκεψη εντάσσεται στα ”Μαθήματα Ζωής”, που με όχημα το ποδόσφαιρο προσπαθούν οι Ακαδημίες μας, να δώσουν στα παιδιά του Ακρωτηρίου.

Τα παιδιά συνόδευσαν γονείς και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

Ήταν μια ”διαφορετική προπόνηση” του μυαλού και της καρδιάς των αθλητών μας, που έπαιξαν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τα παιδιά και τους δασκάλους τους, μοίρασαν δώρα, τραγούδησαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές αγάπης!

Όλοι μαζί άκουσαν Χριστουγεννιάτικους σκοπούς από την ορχήστρα του Στρατού και απόλαυσαν παραδοσιακά γιορτινά γλυκίσματα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, μας πρόσφεραν πολύ αγάπη, χαμόγελα και μια εμπειρία ζωής.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, θα συνεχίσουν ανάλογες δράσεις και ελπίζουμε σύντομα να φιλοξενήσουμε στο Γήπεδο Καθιανών τους νέους μας φίλους!

Ευχόμαστε σε όλους και τις οικογένειές σας Καλά Χριστούγεννα, Χαρά και Αγάπη!

Δείτε φωτογραφίες:

Eidiko Sxoleio1

Eidiko Sxoleio2

Eidiko Sxoleio3

Eidiko Sxoleio4

Eidiko Sxoleio5

Eidiko Sxoleio6

Eidiko Sxoleio7

 

Rabona ad