“Λύτρωση” στο 96′ με Σταθάκη

Κρητικός Αστέρας Άρης Σούδας | 29 Οκτωβρίου 2016, 18:58

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιώργος Σταθάκης έκρινε την αναμέτρηση για τον Κρητικό Αστέρα καθώς με το γκολ που σημείωσε στο 96’ έδωσε τη πολύ μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη Σούδας και παράλληλα έβαλε την ομάδα του σε θέση ισχύος στον δρόμο της πεντάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σταθάκης λοιπόν μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι στο 63’ και με δυνατό σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα έξω από την περιοχή έδωσε το “τρίποντο” στον Κρητικό.

Η νίκη παίρνει μεγαλύτερη σημασία για τον Κρητικό, καθώς επαιζε με λιγότερο παίκτη από το 70’ μετά την αποβολή του Κώστα Ροκάκη.

Ο Κρητικός Αστέρας “έπιασε” μάλιστα στην 2η θέση του ομίλου τον Άρη Σούδας στους 10 βαθμούς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πίσω από τον πρωτοπόρο Πανακρωτηριακό.

Διαιτητής: Σινιοράκης

Βοηθοί: Τσιλίκας-Αναστασάκης

Άρης Σ. (Γιώργος Κόλτζος):Βροντάκης, Π.Ντακάκης (83’ Μανταδάκης), Μπακογιάννης (61’ Τσέκοφ), Αρτσιδάκης, Κεμπάτσι, Δοντσίδης, Αργύρης, Φέζγκα, Γαλανάκης (77’ Μιχαλόπουλος), Γαβαλάς, Βαρδάκης

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής):Γκαβρίλοβιτς, Κ.Ροκάκης, Καγλαντζής, Νικολάου, Αγγελάκης (54’ Δασκαλάκης), Χαραλαμπάκης, Ν.Ροκάκης, Ψαράκης (63’ Σταθάκης), Μεγαλακάκης, Μαρκάκης (87’ Τρικουνάκης), Βασιλείου

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella