“Λύτρωση” στις καθυστερήσεις με εκπληκτικό Τζανουκάκη

Ροδωπού Κορωνίς | 23 Οκτωβρίου 2016, 18:53

Πολύ δυνατά στην μάχη για τον όμιλο τίτλου οδεύει η Κορωνίδα που πήρε το «τρίποντο» στην εκπνοή του αγώνα με τα Ροδωπού, με τον Τζανουκάκη να ευστοχεί σε πέναλτι και να δίνει τη νίκη με 3-2.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Τζανουκάκης σε ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε τις “λύσεις”, καθώς σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του Βάμου, με το τρίτο να είναι και το νικητήριο και να δίνει μία νίκη που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για την συνέχεια.

Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε λοιπόν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 7’ με σουτ, ωστόσο τα Ροδωπού ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ρουστέμι σε 1-1.

Ο Τζανουκάκης «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 65’ (2-1), όμως η ομάδα του Γιάννη Κελαϊδή είχε νέα “αντίδραση” στο παιχνίδι με το φάουλ του Ρουστέμι στο 69’ (2-2).

Στο 70’ τα Ροδωπού έμειναν με παίκτη λιγότερο με την αποβολή του Μακράκη, έτσι η Κορωνίδα έφτασε στο νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζανουκάκη (το κέρδισε ο ίδιος), που έδωσε την πολύ μεγάλη όπως αποδείχτηκε στο τέλος νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης

Βοηθοί: Γαλάνης-Κωσταμένα

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Χνάρης, Αλεξαντωνάκης, Μεσαρχάκης, Δασκαλάκης, Αργυρίου, Αννιτσάκης, Βαρδάκης, Γιαννόπουλος, Πατσαρίκας (75’ Μανουσάκης), Τζανουκάκης (90’ Λιονάκης), Μητρούσιας (55’ Τρούλος)

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Κοκκινάκης, Καλογεράκης, Τόμα, Μακράκης, Β.Βασίλιεβ, Μαλαξιανάκης, Ρουστέμι (70’ Δράκος), Γιανναράκης (62’ Καρατζάς), Α.Παπαδημητρίου (75’ Τσαβαρής), Γ.Παπαδημητρίου, Μαναρώλης

 

Estrella