“Λύτρωση” με Παπαδημητρίου για Ιωνία (pics)

Ιωνία 2000 Ηφαιστος | 17 Οκτωβρίου 2020, 18:27

Σε ένα ματς που "έσπασαν" καρδιές στα τελευταία λεπτά η Ιωνία 2000 "λύγισε" τον Ηφαιστο με 1-0, με "χρυσό" σκόρερ στο φινάλε του αγώνα τον Μάρκο Παπαδημητρίου.

Ο πολύπειρος επιθετικός που επέστρεψε φέτος “σπίτι” του για να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια της ομάδας της Σπλάντζιας σκόραρε στο τέλος με αριστερό σουτ από τη σέντρα του Μανωλεδάκη και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σύνολο του Γιάννη Λιουδάκη.

Ο Μάρκος Παπαδημητρίου που μαρκάρει εδώ τον Ευαγγέλου ήταν η “χρυσή” αλλαγή του Γιάννη Λιουδάκη για την Ιωνία 2000

Ο Ηφαιστος “κλώτσησε” μοναδική ευκαιρία για να κάνει αυτός το “2/2”, αφού λίγα λεπτά πριν από το γκολ που δέχτηκε έχασε πέναλτι με τον αρχηγό του Παπακαστρήσιο.


Παπακαστρήσιος – Πάτας


Από τις “ηχηρές” προσθήκες της Ιωνίας ο Μανωλεδάκης

Σκεπασιανός και Κοκκινιάς… καταδιώκουν τον Γαρυφαλλή

Η Ιωνία κάνει έτσι το 2Χ2, ούσα ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση του φετινού τίτλου στη Β’ κατηγορία, ενώ ο Ηφαιστος παραμένει στους τρεις βαθμούς από τη νίκη με τα Ροδωπού στην πρεμιέρα.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Στεφανίδου

Ιωνία 2000 (Γιάννης Λιουδάκης): Σφακιωτάκης, Σκεπασιανός (56′ Μαρκάκης), Καστρινάκης, Μπαριάμι, Κοκκινιάς, Καβρουδάκης (88′ Νταμαδάκης), Κατελανάκης (69′ Θεοδώρου), Γαβαλάς (56′ Παπαδημητρίου), Πάτα (69′ Αποστολάκης), Μανωλεδάκης, Χαλκιαδάκης

Hφαιστος Χανίων (Γιάννης Μαρκάκης): Καφφάτος, Τσούκαλας (89′ Στυλιανάκης), Χωραφάκης, Τσάμι, Σίνης, Παπακαστρήσιος, Νικάκης, Σπανουδάκης (55′ Ευαγγέλου), Γαρυφαλής (55′ Μουσικούδης), Κουράκης (55′ Ποντικάκης), Αγγελάκης

 

 

 

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad