“Λύτρωση” με Κουμανδράκη

Τιτάν Γρανίτης | 10 Δεκεμβρίου 2016, 22:57

Με το νεαρό Σταμάτη Κουμανδράκη να αναδεικνύεται σε «χρυσή» αλλαγή, ο Γρανίτης έφτασε στην ανατροπή και την δύσκολη νίκη απέναντι στον Τιτάν με σκορ 2-1, στην Αγ. Μαρίνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στα αξιοσημείωστα του παιχνιδιού το γεγονός ότι στο παιχνίδι αυτό, “συγκρούστηκαν” οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες που έχουν δεχτεί μόλις 13 γκολ (Γρανιτης 5-Τιτάν 8) στις πρώτες 11 αγωνιστικές.

Ο Τιτάν παρά την ήττα του, συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα και μάλιστα με το γκολ του Χατζηγρηγορίου στο 38’  (0-1) που «κρέμασε» τον Μελλισινό, έδειχνε ότι μπορεί να κάνει την «έκπληξη» στο ματς.

Τελικά, ο Γρανίτης με την κεφαλιά του Μαραγκάκη στο 70’ κατάφερε αρχικά να φέρει το ματς σε ισορροπία (1-1).

Ο Γιώργος Μπονατάκης έριξε στο ματς το Κουμανδράκη και αυτός τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, λίγο μετά την είσοδο του στο 75’, καθώς σκόραρε μετά την ασθενή απόκρουση του Κουντή, δίνοντας την νίκη στους «κιτρινόμαυρους» (2-1).

Ο Τιτάν διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του κ. Χρυσού στο παιχνίδι, θεωρώντας ότι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Χρυσός

Βοηθοί: Πετεινάτος-Κομισοπούλου

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Κυριακακης, Κουτουλάκης (46’ Μπομπολάκης), Δασκαλάκης, Μπουρμπάκης, Μπεριάδης (70’ Κουμανδράκης), Πατρικάκης, Κισσανάκης (65’ Μαυρεδάκης), Μαραγκάκης, Αράπη, Παπαδόπουλος

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κουντής, Μανουσάκης, Μουτσάκης, Τζομπανάκης, Μανανεδάκης, Σπανουδάκης, Παπαδάκης (68’ λ.τρ. Χριστουλάκης), Καραγιαννάκης, Κουτσουπάκης, Σπαθαράκης (74’ Βογιατζάκης), Χατζηγρηγορίου

Mikel Chania Delivery
pallas""

Estrella