“Λευκή” ισοπαλία στη Σούδα

Ροδωπού Ποσειδών Τσικαλαριών | 5 Μαρτίου 2017, 19:40

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη Σούδα, Ποσειδών Τσικαλαριών και Ροδωπού δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν μοιραία στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί εν τέλει καμία από τις δύο ομάδες στη "μάχη" της παραμονής.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τον Ποσειδώνα, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα ματς, όπου είναι σαφής η βελτίωση του στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Από την άλλη τα Ροδωπού με το βαθμό που πήραν έπιασαν και πάλι τα Κεραμειά στην 9η θέση.

Η πιο μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους σημειώνεται στο 35’, αφού ο Καλλέργης βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ και δεν κατάφερε έτσι να πετύχει το γκολ της ομάδας του.

Λίγο νωρίτερα είχε ένα καλό σουτ και πάλι για τον Ποσειδώνα από πλαϊνή θέση ο Τρουλλίτης με τη μπάλα να περνάει και σε εκείνη την περίπτωση άουτ. Στο β’ μέρος δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0.

Ποσειδών Τσικ. (Χρήστος Τραχανατζής): Μουσιάρης, Φραγγεδάκης, Περράκης, Ζουμαδάκης, Σκορδυλάκης, Καλλέργης, Παπαδάκης (77’ Ντακάκης), Τζιγκουνάκης, Τρουλίτης (73’ Δασκαλάκης), Σανδαλάκης, Παπουτσής (60’ Γ. Παπαγεωργίου)

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Μακράκης, Καλογεράκης, Καρατζάς (58’ Γιανναράκης), Β. Βασίλιεφ, Τόμα, Μαλαξιανάκης, Α. Παπαδημητρίου, Ρουστέμι, Τσαβαρής (55’ Γ. Παπαδημητρίου), Μαναρώλης (65’ λ.τρ. Παπαδάκης)

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad