“Λατσιάλι” ο… υιός Μπαξεβάνος! (video)

Χανιά | 26 Σεπτεμβρίου 2016, 20:58

Πανευτυχής είναι ο Σπύρος Μπαξεβάνος, καθώς ο γιος του και ποδοσφαιριστής, Νίκος Μπαξεβάνος μεταγράφεται στη διάσημη Λάτσιο όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του!

/Bella Pizza

Ειδικότερα, ο 17χρονος γιος του προπονητή του Κισσαμικού πήρε μεταγραφή από τον Αρη, στον οποίο βρίσκεται από νεαρή ηλικία για τη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο, αλλά με την προοπτική να μπορέσει να κάνει το μεγάλο άλμα και να φτάσει στην πρώτη ομάδα!

Αναμενόμενα λοιπόν, ο Σπύρος Μπαξεβάνος πλέει σε… πελάγη ευτυχίας, αφού ο γιος του, που αγωνίζεται ως στόπερ και έχει ύψος 1.85μ. κάνει ένα σημαντικό βήμα (αν όχι άλμα) στην καριέρα του.

Ιδού όμως τι γράφει ο “μικρός” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την νέα μου ποδοσφαιρική στέγη. Εδώ και λίγες ημέρες εντάχθηκα απ’ την ιστορική ομάδα Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα ευρωπαϊκό σύλλογο S.S. Lazio. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και με βοήθησαν για να κάνω αυτό το μικρό βήμα Dimitris Sitsas Vassilis Syropoulos Manolis Ioannidis II. Εύχομαι τα καλύτερα για τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου και θα προσπαθήσω ολους να τους δικαιώσω».

Επίσης, ο μπαμπάς Μπαξεβάνος γράφει τα εξής για τον γιο του στο Google plus: «’Ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου αγόρι μου! Με αργά και σταθερά βήματα! ‘Όχι με χαμηλές πτήσεις! Αυτές είναι για αυτούς που δεν τολμούν! Θέλει όμως και προσοχή στις ψηλές! Να μη ζαλιστείς! Να μην πέσεις! Η δουλειά, η υπομονή και η επιμονή, θα σε ανταμείψουν! Ταπεινά! Με τη βοήθεια του Θεού θα πετύχεις τους στόχους σου! Να κοιτάς μπροστά, να προχωράς βήμα βήμα χωρίς να λησμονείς το παρελθόν! Να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να μην τα επαναλαμβάνεις! Να βλέπεις τις αδυναμίες και τις παραλήψεις σου και να δουλεύεις σε αυτές! Κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερος! Ο αετός είναι το σήμα της ομάδας σου! ‘Άνοιξε τα φτερά σου αγόρι μου! Ο πατέρας η μητέρα και ο αδερφός σου είναι υπερήφανοι για εσένα».

Αναμενόμενα, ο Κισσαμικός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον προπονητή της ομάδας και για τη χαρά που βιώνει με τη μεταγραφή του γιου του όπου αναφέρονται τα εξής: «Ο Νίκος Μπαξεβάνος, γιος του προπονητή της ομάδας μας, πήρε μεταγραφή από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας Σπύρο Μπαξεβάνο για τη μεταγραφή του γιου του, με την ευχή να έχει λαμπρό μέλλον στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να πραγματοποιηθούν όλα του τα όνειρα».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΙΚΡΟ” ΜΠΑΞΕΒΑΝΟ ΣΕ VIDEO ΣΤΟ YOUTUBΕ  

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad