“Κόλλησε” του Γιοβάνοβιτς;

Πλατανιάς | 30 Ιουνίου 2017, 10:19

Τη στιγμή που αναμενόταν να φτάσει στα Χανιά σήμερα ο Μπράνισλαβ Γιοβάνοβιτς για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει, η μεταγραφή... κόλλησε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως γράφει το sport24 που φαίνεται να έχει πληροφορίες για την υπόθεση, η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει λόγω λάθους χειρισμού από την πλευρά του 32χρονου Σέρβου αμυντικού. Παρόλα αυτά δεν ξεκαθαρίζεται αν είναι οριστικό το ναυάγιο της μεταγραφής ή θα μπορούσε ο παίκτης να έρθει μετά από λίγες μέρες στα Χανιά.

«Ο Γιοβάνοβιτς είχε οψιόν ανανέωσης με την Hapoel Ashkelon. Η διοίκηση της ομάδας του Ισραήλ, τού είχε ξεκαθαρίσει ότι αν μέχρι τις 25 Ιουνίου είχε εγγράφως πρόταση από άλλη ομάδα, τότε δεν θα του ενεργοποιούσε την οψιόν και θα του επέτρεπε να αποχωρήσει. Ο ίδιος ταξίδεψε στο Ισραήλ και στις 26 του μήνα ενημέρωσε για την προοπτική του Πλατανιά, με αποτέλεσμα να μην τον αφήσουν να αποχωρήσει. Θέλοντας και μη η ομάδα των Χανίων θα στραφεί σε άλλη λύση, εκτός και αν αλλάξουν τα δεδομένα», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του sport24.

Σημειώνεται ότι ο Πλατανιάς είχε καταλήξει στην επιλογή του Σέρβου στόπερ για το κέντρο της άμυνας του και ουσιαστικά μετά και την απόκτηση του Στάμου, θα μπορούσε να είχε καλύψει τα κενά και τις ανάγκες του μετά τις αποχωρήσεις των Μπανανά και Κάργα. 

Estrella