Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη είχε μάλιστα τεράστια ευκαιρία στο φινάλε του αγώνα για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη με τον Δρακάκη να στέλνει την μπάλα άουτ.
Νωρίτερα το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες που μοιράστηκαν αμφότερες τους βαθμούς με την Παλαιόχωρα να ανεβαίνει έτσι στους έξι και τον Φωστήρα να υποχωρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με εννέα.
Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Τζαγκαράκης (66′ Αντ. Μανουσάκης), Ζαϊμίδης (85′ Θεοδωράκης), Μαζιώτης, Δρακάκης, Κερμενίδης, Βργκοτς (76′ Δημ. Μανουσάκης)
Φωστήρας (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατσόγλου, Καλημέρης, Πρίκας, Μπιταξής, Στρίγγας (69′ Σιμώσης), Χαρίτος (66′ Ρόκας), Μήτκας (66′ Νικολόπουλος)




















