“Κόλλησαν” στο “μηδέν” Ασπίδα και Ήφαιστος (pics)

Ηφαιστος Ασπίδα | 9 Δεκεμβρίου 2017, 20:47

Ασπίδα και Ήφαιστος δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στον Ναύσταθμο, έτσι μετά το τελικό 0-0 ανάμεσα τους, μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, για την 13η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως κάποιες καλές φάσεις στο ματς για να βρουν τέρμα, σε φάση του Κορωνιωτάκη στο 20′ και του Νικολακάκη στο 55′, ενώ και ο Καλέλλης έφτασε και αυτός κοντά σε δύο περιπτώσεις στο γκολ, αρχικά στο 70′ σε χαμένο τετ α τετ και λίγο πιο μετά στο 85′ σε ακόμα μία καλή περίπτωση που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

IMG 4672IMG 4673IMG 4675IMG 4680

Τρεις καλές ευκαιρίες είχε όμως και η Ασπίδα για να βρει στόχο στο ματς, σε μία προσπάθεια του Κουρομιχελάκη, μία κοντινή προβολή του Καραμήτσου και μία καλή κεφαλιά του Παναγιωτάρα.

 Ο Ήφαιστος – που είχε βασικούς παίκτες που αγωνίστηκαν αναγκαστικά μόνο ως αλλαγή στο β΄μέρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- παρά την τρίτη του συνεχόμενη απώλεια, παρέμενει στη δεύτερη θέση ισόβαθμος με τον Τιτάνα με ματς περισσότερο, με την Ασπίδα να παίρνει και αυτή ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Ασπίδα (Μάνος Καλαμπακάκης): Καμπάκης, Γκαβογιαννάκης, Κουρομιχελάκης (80′ Φιλιππίδης), Μπάσκα (26′ λ.τρ. Β. Μήτρου), Μπουζουνιεράκης, Καβάθι, Καλυβιανάκης (65′ Κατωτικίδης), Τ. Μήτρου (69′ Ανδρέου), Καραμήτσος, Ρουσκέτος, Παναγιωτάρας

Ήφαιστος (Γιώργος Ζερβουδάκης): Σκαμνάκης, Νταγκουνάκης (50′ Κοντεκάκης), Ζουμάς (85′ Αντωνάκης), Κουνδουράκης, Γ. Μουτσάνι (65′ Βλαχάκης), Παπακαστρήσιος, Τσίτας (46′ Κοκκινιάς), Παπαδοστεφανάκης, Νικολακάκης, Κορωνιωτάκης, Καλέλλης,

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad