“Κλείνει” του Παράσχου! Πιθανόν και σήμερα

Πλατανιάς | 20 Απριλίου 2016, 10:39

Σήμερα το πιθανότερο αναμένεται να λυθεί το θέμα που αφορά την παραμονή στον πάγκο του Πλατανιά για τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Μανόλη Μαθιουλάκη. Θέμα μη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ουσιαστικά δεν υφίσταται και ο 63χρονος τεχνικός θα είναι σίγουρα στην ομάδα και τη νέα χρονιά!

Eπί της ουσίας, η συνάντηση αυτή γίνεται προκειμένου να πιστοποιηθεί το τι θα κάνει ο Πλατανιάς τη νέα σεζόν και τι στόχους θα χαράξει, αφού οι προθέσεις και από τις δύο πλευρές είναι ξεκάθαρες για το τι θέλουν. Σε ό,τι αφορά δε αυτή του προπονητή, το είπε ξεκάθαρα με όσα δήλωσε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και προκύπτει ότι αυτό που βασικά τον ενδιαφέρει, είναι κάτω από ποιες συνθήκες θα μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη, ο Μανόλης Μαθιουλάκης είναι αλήθεια ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν σε σκέψεις για το πώς θα στήριζε την ομάδα τη νέα περίοδο και τις τελευταίες μέρες φαίνεται να το έχει αποφασίσει ότι η παρουσία του θα είναι το ίδιο δυναμική όσο αυτά τα δύο χρόνια που κατέχει το ρόλο του επικεφαλής στη διοίκηση.

Το σίγουρο είναι ότι άπαξ και ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του κόουτς και με τη… βούλα, δηλαδή δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και τελειώσει οριστικά αυτό το σίριαλ θα πάρουν σειρά όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση της ομάδας για τη νέα περίοδο (προετοιμασία, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κτλ.). 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad