“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Ροκάκη – Υποψήφιος και ο Π. Μαρτσούκος

Super League 2 4 Μαρτίου 2023, 14:34

Δύο τουλάχιστον υποψηφιότητες "κλειδώνουν" όπως φαίνεται εν όψει των επερχόμενων εκλογών στην Super League 2. Η μία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αφορά πλέον τον Αντώνη Ροκάκη.

/Bella Pizza

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά σε συνέχεια των εξελίξεων αλλά και των ρεπορτάζ στο athlitiko θα είναι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υποψήφιος για την προεδρία της διοργανώτριας ούτως ώστε να αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Η απόφαση για την υποψηφιότητα Ροκάκη προκύπτει με βάση όλα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα ενώ έρχονται ως συνέχεια των αποφάσεων που έχουν ληφθεί σχετικά με την χρηματοδότηση των ομάδων. Αλλωστε ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων ήταν αυτός που δρομολόγησε ουσιαστικά τις διαδικασίες με την πρόταση που έκανε προς τις ΠΑΕ, την σύσταση της επιτροπής που δημιουργήθηκε και τις καταλήξεις που είχαν οι συζητήσεις με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την άλλη, η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Αντώνης Ροκάκης θα έχει αντίπαλο δέος και αυτός αναμένεται να είναι ο Πέτρος Μαρτσούκος. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη ο οποίος πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του athlitiko κατεβαίνει επίσης υποψήφιος για να διεκδικήσει την προεδρία.

O κ. Μαρτσούκος ήταν πρόεδρος στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Μαρτσούκος έχει αποχωρήσει από την προεδρία του Αστέρα Βλαχιώτη, ομάδα που αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στην Super League 2.

Υπενθυμίζεται πως οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad