“Κλειδώνει” την παραμονή της

Τιτάν Ασπίδα | 5 Μαρτίου 2016, 21:55

Την νίκη της... χρονιάς πήρε η Ασπίδα που πέρασε από το Νιο Χωριό με 3-1 κόντρα στον Τιτάν, στο πιο σημαντικό ίσως μέχρι τώρα παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα στην βαθμολογία καθώς άφησαν έξι βαθμούς πίσω τον Τιταν που συνεχίζει να είναι σε δύσκολη θέση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Παπαδοκωνσταντάκης που συνεχίζει να σκοράρει πολύτιμα γκολ για την Ασπίδα, έκανε και αυτή την φορά το καθήκον του, καθώς άνοιξε το σκορ στο 19’ μετά την κάθετη του Ζη.

Ο Τιτάν έφερε το ματς στο 1-1 στο 35’ με την κεφαλιά του Κουτσουπάκη, όμως και πάλι ο Παπαδωκωνσταντάκης έδωσε την “λύση”, καθώς έκανε το 1-2 στο 42’ με πλασέ.

Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Ποντικάκης για την Ασπίδα, παρολαυτά οι παίκτες του Γιώργου Αγγελάκη έφτασαν και στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος.

Ο Καταλίν ήταν αυτός που έκανε το 1-3 στο 88’ με πλασέ για την Ασπίδα, που έβαλε γερά τις βάσεις για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Ασπίδα αφιερώνει την νίκη στον ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Σταυρουλάκη που έχασε τον πατέρα του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο.

Τιτάν : Φραγκούλης, Τσοτσόρια, Τζομπανάκης (50’ Πρένγκα), Λουσέι Ν., Αγιασμενάκης (61’ Τρούλος), Μανανεδάκης, Μαδαριωτάκης Ολ. (52’ Ορφανουδάκης Β.), Πετράκης, Μανουσάκης, Κουτσουπάκης, Μαδαριωτάκης Στ.

Ασπίδα(Γιώργος Αγγελάκης): Ιωαννίδης, Αρβανίτης, Κυρμιτσής, Μαυρίκης, Ποντικάκης, Δασκαλάκης, Μανωλεδάκης (70’ Μπενίσης), Ζουμπατόπουλος, Ζης (46’ Μπορμπουδάκης), Καλπάκης (65’ Καταλίν), Παπαδοκωνσταντάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis