“Κατούφας 2021”: Τι έγινε στους φετινούς αγώνες

Βόλεϊ | 2 Αυγούστου 2021, 16:56

Για μια ακόμα φορά χρονιά τιμήθηκεη  μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Κατουφα με τη διοργάνωση του παγκρήτιου τουρνουά beach volley που φέρει το όνομά του, "Νίκος Κατούφας".

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Χανιά Beach Volley Νέας Κυδωνίας, που βρίσκονται στους Αγίους Αποστόλους. Οσοι αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τη ζέστη και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες!

Η ανακοίνωση από τους διοργανωτές έχει ως εξής:

Κατούφας 2021: Δασενάκης / Σταυρουλάκης και Αντιμισιάρη / Ρηγάκου στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου

Εκτός από υψηλές θερμοκρασίες, η Κυριακή μα επιφύλασσε συναρπαστικά αλλά και αμφίρροπα παιχνίδια τόσο στο ταμπλό των αντρών αλλά και των γυναικών. Αναλυτικά:

Παγκρήτιο Τουρνουά Αντρών/Γυναικών «Νίκος Κατούφας» 2021

55 παιχνίδια χρειάστηκαν στο ταμπλό των αντρών για να βγουν τα ζευγάρια της τελικής φάσης. Εκεί οι Αλεξιάδης Αλέξανδρος / Χριστοδουλάκης Χρήστος, οι οποίοι είχαν επικρατήσει νωρίτερα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι των Κόλα Αντιόλ / Παπαδάκη Γιώργο με 2-1 σετ (21-23, 27-25, 16-14), συνάντησαν τους Δασενάκη Γιώργο / Σταυρουλάκη Αλέξη με τελικούς νικητές τους δεύτερους με 2-1 σετ (22-20, 11-21, 15-13). Δασενάκης και Σταυρουλάκης είχαν επικρατήσει νωρίτερα στα ημιτελικά των Αναστασάκη Δημήτρη / Βανδουλάκη Αντρέα με 2-0 σετ (22-20, 21-19).

Το πιο όμορφο δώρο για τα γενέθλια της πήρε η Ρηγάκου Ασπασία όπου μαζί με την Αντιμισιάρη Μαίρη επιβλήθηκαν στον τελικό των Κορακοβούνη Κέλλυ / Βλαχάκη Μαρία με 2-0 σετ (21-19, 21-16). Νωρίτερα στα ημιτελικά Μαίρη και Ασπασία κέρδισαν τις Πάσχου Χριστίνα / Λιακάκη Στεφανία με 2-1 σετ (21-19, 14-21, 15-8), ενώ οι Κέλλυ / Μαρία επικράτησαν των Μουτσάκη Αντιγόνη / Φραγκιουδάκη Ράνια με 2-0 σετ (21-17, 21-8).

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς του τουρνουά, την εταιρεία εστίασης Γρηγόρης στα Χανιά των Αφων Περογιάννη για την πανέμορφη αγωνιστική φανέλα, τα νερά Ζαγόρι και το κρητικό τσάι ICE CRE-TEA για τις στιγμές δροσιές που χάρισαν σε όλους τους αθλητές μέσα στον καύσωνα, τα super market ΣΥΝΚΑ για τις δωροεπιταγές που πρόσφερε στους νικητές του τουρνουά, την καντίνα IGUANA για την έκπτωση που προσέφερε σε όλους τους αγωνιζόμενους και την εταιρεία ΑΦΟΙ Αντωνάκη για τις υγιεινές μπάρες MARLENKA που τόνωσαν τις προσπάθειες των αθλητών.

Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά του Εθελοντές Σαμαρείτες για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και όλα τα μέλη που βοήθησαν για την διεξαγωγή μίας ακόμα επιτυχημένης διοργάνωσης. 

 

 

JoyMachine

Rabona ad