“Καθαροί” από κορονοϊό στο κολυμβητήριο Χανίων οι διεθνείς της τεχνικής

Τεχνική Κολύμβηση | 16 Ιανουαρίου 2021, 14:43

Καθαρά προέκυψαν να είναι τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν για πρώτη φορά οι αθλητές της τεχνικής κολύμβησης μαζί και ο προπονητής τους στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων εν όψει της επιστροφής τους στη δράση.

Με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (18/1) το απόγευμα (16:00-18:00) στο κολυμβητήριο Χανίων, οι τέσσερις διεθνείς αθλητές του ΝΟΧ υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό, όπως και ο προπονητής τους.

Το σημαντικό είναι ότι τα αποτελέσματα προέκυψαν να είναι αρνητικά, επομένως η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η αναφορά που κάνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα (18/1) το απόγευμα μεταξύ των ωρών από 16:00 έως 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή στη δράση για τους τέσσερις διεθνείς αθλητές τεχνικής κολύμβησης.

Οι Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Κελαϊδής, Ιάσων Χίνος και Χριστιάνα Σκυλουράκη μαζί με τον προπονητή τους, Ηλίας Καλαμαρίδη υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και τα αποτελέσματα προέκυψαν να είναι αρνητικά για όλους.

Μαζί με τα μέλη της ομάδας ήταν και ο έφορος τμήματος, Γιάννης Χίνος.

Η τεχνική κολύμβηση επιστρέφει έτσι μετά από διάστημα μεγάλο αναμονής στην πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, με το στόχο των αθλητών να είναι να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει των μεγάλων υποχρεώσεων που τους περιμένουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα μέσα στο 2021.

karta antonis garden