“Καθάρισε” το τοπικό ντέρμπι ο “Παπ”

Ποσειδών Τσικαλαριών Αρης Σούδας | 19 Μαρτίου 2016, 19:23

Με νίκη συνέχισε μία αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανακρωτηριακό, ο Άρης Σούδας που πήρε το τοπικό ντέρμπι με 3-1 κόντρα στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Στην κορυφή μαζί με τον ΙΝΚΑ πλέον ο πρωταθλητής που θα υποδεχτεί τον Πανακρωτηριακό την ερχόμενη αγωνιστική σε ένα ματς που πιθανότατα θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μανόλη Πηγουνάκη ο Παπαθανασίου που άνοιξε το σκορ στο 10’  (0-1) με σουτ και το… έκλεισε ο ίδιος στο 85’ με πλασέ στην γωνία.

Ο Χρυσός που βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς είχε κάνει το 0-2 στο 65’ με κοντινή προβολή, ενώ είχε μειώσει σε 1-2 για τον Ποσειδώνα ο Κωνσταντινίδης στο 70’ με κοντινή προβολή.

Διαιτητής: Γιουματζίδης

Βοηθοί:Καντανολέων-Γαλάνης

Ποσειδώνας Τσικ. (Στέλιος Κουκουδάκης): Βροντάκης, Θάνος, Σούλιαρης, Μπομπολάκης, Αρτσιδάκης (70’ λ.τρ. Κοκοτσάκης), Μπλαζάκης, Τζιγκουνάκης, Ποθητός (55’ λ.τρ. Κουκλάκης Ν.), Παπαγεωργίου, Μαθιουδάκης (80’ Σανδαλάκης), Κωνσταντινίδης

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Κουκλάκης Β., Χατζηγιάννης, Μπουρμπάκης, Βαρδάκης, Γαλανάκης Κ., Μανταδάκης (80’ Καγλαντζής), Φέζγκα, Στρατουδάκης (90’ Κεμπάτσι), Παπαθανασίου, Κλωθάκης (65’ Κοντορινάκης), Χρυσός

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad