“Καθάρισε” στο β’ μέρος το τοπικό ντέρμπι ο Φωστήρας

Φωστήρας Νέος Ηρακλής | 26 Φεβρουαρίου 2017, 15:18

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και την 19η αγωνιστική ο Φωστήρας που «έκαμψε» την αντίσταση του Νέου Ηρακλή στο β’ μέρος και πήρε έτσι τη νίκη με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι των Νεροκούρου.

Οι προσπάθειες των Περράκη και Σταθάκη στο πρώτο μέρος σταμάτησαν στο δοκάρι του Τζουβαδάκη και δεν κατάφερε έτσι ο Φωστήρας να πετύχει κάποιο γκολ στο ημίχρονο, κάτι που έκανε τελικά λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου.

Με… μπροστάρη το Νίκο Παλαθούρα που έφτασε τα 20 γκολ, αφού σημείωσε ακόμα ένα με εκτέλεση φάουλ στο 50’ όταν έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα του σε 1-0.

Το τελικό 2-0 ήρθε από τα πόδια του Παπακαστρήσιου (που είχε και δοκάρι στο β’ μέρος), αφού πρώτα ο Περράκης είχε κάνει εντυπωσιακή ενέργεια από το πλάι και «έστρωσε» το γκολ στον σκόρερ στο 75’. 

Ο Φωστήρας αφιερώνει τη νίκη του στο μέλος Μελισάρη Γιώργο στον οποίο εύχονται τα καλύτερα στην εγχείριση του παιδιού του.

Παράλληλα, εκφράζει και τα συγχαρητήρια στον ρέφερι Ούτα και τους βοηθούς του Μαρνέζο και Τσιλίκα για τη διαιτησία.

Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί: Μαρνέζος-Τσιλίκας

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Μουτζούρης, Τερεζάκης, Μανουσάκης, Αμαξόπουλος, Ποντικάκης, Ματζοράκης, Παπακαστρήσιος (80’ Ματζορογεώργος), Περράκης, Κουνάβας, Σταθάκης, Παλαθούρας

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Τζουβαδάκης, Αυγέρος, Γυρβαλάκης, Καραδάκης (30′ λ.τρ. Περ. Παπαδάκης), Μερκάϊ, Καλυκάκης, Γρ. Παπαδάκης, Αμαξόπουλος (60′ Μελίδης), Ξανθάκης, Τάνταρος, Γιαννακούρος

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad