“Καθάρισε” με Κατσαμάνη, 1-0 τον Ιδομενέα

Ιδομενέας ΕΘΚ | 13 Μαΐου 2017, 20:14

Το τέρμα του Κατσαμάνη καθόρισε το νικητή στα Καθιανά. Η ΕΘΚ επικράτησε του Ιδομενέα με 1-0 και συνεχίζει να ελπίζει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Νίκη για την Ε.Θ.Κ. επί του Ιδομενέα με 1-0 στα Καθιανά για την 28η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας Χανίων. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Κατσαμάνης με πλασέ στο 33ο λεπτό έπειτα από κάθετη πάσα του Γιαπιντζάκη που τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Δασκαλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο φινάλε, αλλά ο Σπύρος Βαϊγκούσης “σημάδεψε” το δοκάρι στο 87ο λεπτό.

Με τη σημερινή νίκη η ΕΘΚ ανέβηκε στους 55 βαθμούς, παραμένει στην 4η θέση (καθώς Φωστήρας και Δάφνη προχώρησαν επίσης με νίκες) και συνεχίζει να ελπίζει για την 2η ή και για την 3η θέση, η οποία μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να οδηγήσει στη μεγαλύτερη κατηγορία.

ΕΘΚ (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Ευαγγέλου (13′ Β. Γκογκολάκης, 71′ Ροζάκης), Μουσουράκης (65′ Π. Ανδρεαδάκης), Τσαρδακάς, Σοφιανόπουλος, Τερεζάκης, Γιαπιντζάκης, Γκαγκάκης, Ποντίκας, Μπικάκης, Κατσαμάνης.

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Δασκαλάκης, Αγιασμενάκης, Μουστάκας (60′ Πανάγος), Πάλης (46′ Γιαννολάρης), Χατζηαγγελάκης (35′ Σαμπάνυ), Αβραμάκης, Π. Βαϊγκούσης, Σπ. Βαϊγκούσης, Μ. Μπιτζανάκης, Σπ. Μπιτζανάκης, Μυλωνάκης.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis