“Καθάρισαν” στα πρώτα λεπτά με Καλαμπαλίκη

Κεραμειά Ασπίδα | 22 Οκτωβρίου 2016, 19:50

Με δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα είκοσι λεπτά, τα Κεραμειά "καθάρισαν" την αναμέτρηση με την Ασπίδα και πήραν την 2η σερί τους νίκη με 2-0, στο Ναύσταθμο, σε ματς για τον 2ο όμιλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Καλαμπαλίκης έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στα Κεραμειά με τα δύο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι και ανέβασε την ομάδα του στις πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου.

Το πρώτο το πέτυχε με πλασέ στο 14’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε και το 0-2 με νέο πλασέ για να “σφραγίσει” τη νίκη της ομάδας του.

Οι δύο ομάδες συγχαίρουν την διαιτησία του σημερινού παιχνιδιού, καθώς την χαρακτηρίζουν άψογη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Δαιτητής: Μπερτάκης

Βοηθοί: Κωσταμένα-Μπραουδάκη

Ασπίδα (Κώστας Ηλιάκης): Βουλγαράκης, Κυρμιτσής, Καραθανάσης, Γκαβογιαννάκης, Ρουσκέτος (54’ Ανδρέου), Μπουζουνιεράκης, Γραμμόζης, Μπαλαντινάκης, Ζης, Τετερίδης (81’ Μπάσκα), Σταυρουλάκης (70’ Μπενίσης)

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης): Νιαουνάκης, Βεστάκης, Μίντζα, Λουκόπουλος, Κουκλάκης, Μπαμπουνάκης, Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης (85’ Ξηράκης), Μπεϊνόγλου (80’ Τρουλινός), Καλαμπαλίκης (75’ Μαρκάκης), Μεντάκης

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis