“Καρέ” κινήσεων από Τιτάνα

Τιτάν | 18 Ιουλίου 2017, 11:45

Δυναμικά ξεκίνησε τις κινήσεις του για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, στο οποίο θέλει ξανά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Τιτάν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Καλυβών ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο ένας επιστρέφει σε γνωστά λημέρια. “Πακέτο” από την ΕΘΚ αποκτήθηκαν ο πολύπειρος αμυντικός με πολλές “παραστάσεις” από τη Δ’ Εθνική Γιώργος Ροζάκης και ο Γιάννης Ευαγγέλου που είχε σημαντική παρουσία στην ομάδα του Ακρωτηρίου. Τα “κιτρινόμαυρα” θα φοράει και ο Γιώργος Αχλάτης με σημαντική παρουσία σε ομάδες των Χανίων και εμπειρία από παραπάνω κατηγορίες, ενώ στον σύλλογο επιστρέφει ο Γιάννης Μανουσάκης μετά από μία χρονιά στην Κορωνίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τιτάνα:

Ο Α.Π.Κ.Σ. Τιτάν Καλυβών βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τις νέες μετεγγραφικές του προσθήκες. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους Γιώργο Ροζάκη (προηγούμενη ομάδα Ε.Θ.Κ.), Γιώργο Αχλάτη (προηγούμενη ομάδα Παγχανιακός), Γιάννη Ευαγγέλου (προηγούμενη ομάδα Ε.Θ.Κ.) και συνεργαζόμαστε ξανά με παρέλευση ενός έτους με τον Γιάννη Μανουσάκη (προηγούμενη ομάδα Α.Σ.Α. Κορωνίς Βάμου). Ευχόμαστε στους νέους παίκτες μας καλή ποδοσφαιρική πορεία για τη νέα περίοδο, υγεία, χαρές και επιτυχίες εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis