“Καπάκι” τρεις μεταγραφές! Στα “κίτρινα” Μαζιώτης, Σαμαράς και Καζαντζίδης

Παλαιόχωρα | 8 Ιουλίου 2017, 22:18

Τρεις μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε η Παλαιόχωρα. Πρόκειται για τους Μαζιώτη, Σαμαρά και Καζαντζίδη οι οποίοι έτσι εντάσσονται στο ρόστερ της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Χανίων και θα την ακολουθήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για τον Μαζιώτη έχετε ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό από το athlitiko, όπως άλλωστε και για τον Σαμαρά.

Ουσιαστικά, η προσθήκη που δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα γνωστή είναι αυτή του Γιάννη Καζαντζίδη που τα τελευταία χρόνια έχει γεμάτες σεζόν στην Γ’ Εθνική με τις ομάδες του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, αλλά και τον Νέστο Χρυσούπολης. Ειδικότερα τη χρονιά που πέρασε, ο 22χρονος (7/12/1995) μέσος αγωνίστηκε με τον Νέστο σε 25 ματς πρωταθλήματος, σημειώνοντας 2 γκολ, ενώ είχε επίσης και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Σημειώνεται βέβαια ότι τη χρονιά που πέρασε, ο Καζαντζίδης συνεργάστηκε με τον προπονητή που θα βρει στην Παλαιόχωρα, τον Δημήτρη Μαγκαφίνη. Μάλιστα, μαζί του συνεργάστηκε και στο Βυζάντιο, επομένως είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια καθαρά “δική” του μεταγραφή.

Η ανακοίνωση από την Παλαιόχωρα είναι η εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μαζιώτη Ιερόθεο, Σαμαρά Παντελή και Καζαντζίδη Γιάννη.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.

 

Estrella