“Κανονικά” με Αρη – «Θα καλυφτεί η εγγυητική» τονίζει η διοίκηση

Χανιά | 28 Μαρτίου 2017, 17:00

Κανονικά περιμένουν στον ΑΟΧ τη διεξαγωγή του προσεχούς αγώνα απέναντι στον Αρη μετά το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να προχωρήσει σε ανάκληση του πιστοποιητικού.

Και σήμερα επιβεβαιώνεται από τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί και τη στιγμή που θα χρειαστεί θα καλυφθεί η εγγυητική, η οποία σημειώνεται και πάλι πως ανέρχεται στις 11.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, κίνδυνος δεν υφίσταται σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα απέναντι στον Αρη, ο οποίος θα πρέπει ν’ αναμένεται κανονικά την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου στο γήπεδο Περιβολίων.

Τέλος, από τη διοίκηση τονίζεται ότι παρά τα τεράστια προβλήματα που “κουβαλά” η φετινή ομάδα έχουν δοθεί ήδη δεκάδες χιλιάδες ευρώ προς διάφορες υποχρεώσεις και ειδικότερα προς χρέη που προέκυψαν και που σε κάποιες περιπτώσεις, εφόσον δεν τακτοποιούνταν αυτές οι οφειλές, θα επέφεραν κυρώσεις στην ομάδα. Μία από αυτές είναι οι επιδικασμένες προσφυγές, παικτών από την περσινή ομάδα, με τα χρήματα αυτά, να τονίζει η παρούσα διοίκηση του ΑΟΧ, ότι έχουν δοθεί από εκείνη, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί σύντομα και με την κάλυψη της εγγυητικής. 

Estrella
/psiloritischania