“Καμπάνες” στον ΑΟ Ακρωτηρίου για το ματς των Εφήβων με τον Κύδωνα

ΕΚΑΣΚ | 25 Οκτωβρίου 2017, 21:22

Κεκλεισμένων των θυρών καλείται να αγωνιστεί σε τρεις αγώνες ο ΑΟ Ακρωτηρίου με αφορμή τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα της κατηγορίας Εφήβων, ΑΟ Ακρωτήρι-ΑΟ Κύδων, που έγινε στις 14 Οκτωβρίου.

“Καμπάνες” επιβλήθηκαν και στον προπονητή της ομάδας Αθανάσιο Αζά και τον αθλητή Δημήτρη Φυντριλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ αναφέρει τα εξής:

Προς: Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
Κοινοποίηση :  1) ΣΥΔΚΑΚ/ ΣΥΚΚΑΚ

2) ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ
3) ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
4) ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ

Κύριε Πρόεδρε,

το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α., τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και την απολογία σας, για τον αγώνα Εφήβων ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΑΟ- ΚΥΔΩΝ ΑΟ (14-10-2017), αποφάσισε σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. να επιβάλει :

στο σωματείο σας την ποινή των τριών (3) αγωνιστικών ημερών, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 82 Γ1γ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, στους αγώνες Εφήβων : 11/11/17 με ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ, 25/11/17 με ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και 2/12/17 με ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, έχουν συνολικά 30 άτομα από κάθε σωματείο, και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση. Παράβαση των ανωτέρω συνεπάγεται το μηδενισμό του υπαίτιου σωματείου.

στον προπονητή του σωματείου σας κ. Αζά Αθανάσιο, την ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για 45 ημέρες, σύμφωνα με άρθρο 83 1β.

Διευκρινίζεται ότι: «Αθλητής, προπονητής ή παράγοντας ομάδας στον οποίο επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο στερείται του δικαιώματος να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο επικαλούμενος την οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά του».

στον αθλητή του σωματείου σας Φυντριλάκη Δημήτριο, την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών συνέπεια της δια λόγου υβριστικής του συμπεριφοράς προς τους διαιτητές, σύμφωνα με το άρθρο 65 παρ 1.

Διευκρινίζεται ότι: «Οι ποινές αποκλεισμού ισχύουν για κάθε επίσημο αγώνα, από την επόμενη του αγώνα που σημειώθηκε η παράβαση».

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας                                       

                                                                                   

               Μαρκάκης Χαράλαμπος                                                                       Πετρίδης Νικόλαος  

 

karta antonis garden