“Καμπανάκι” η ήττα 3-1 από τον Εργοτέλη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 29 Αυγ 2016, 0:37

Ως καμπανάκι μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη που έγινε στις Μουρνιές την Κυριακή (28/8).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Οι πρωταθλητές Χανίων ηττήθηκαν με 3-1 από τον πολύ δυνατό Εργοτέλη, ο οποίος καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Λεάλ στο 4′ και του Κατσικοκέρη στο 20′. Στην επανάληψη το ΙΝΚΑ βελτιώθηκε και μείωσε με τον Τσικουδάκη στο 50′ αλλά ο Καλέ έκανε το 1-3 πέντε λεπτά αργότερα, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλικό με τον Εργοτέλη στο γήπεδο των Μουρνίων παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, με τιμή 50 ευρώ.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Περδικάκης, Γαλανίδης, Παληγεώργος, Κυτράκης, Κομπογεννητάκης, Ταταράκης, Ντεντάκης, Ζντράβκοβιτς, Τσικουδάκης, Βεστάκης / Βλαχάκης, Γιακουμάκης, Γκουτσίδης, Σφακιωτάκης, Σταθινάκης, Δρακάκης, Τσίτας, Παπαθανασίου, Λέντι, Ασκητίδης

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Τσουμάγκας, Τζανής, Μπερουασβίλι, Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Δημήτρης, Βογιατζής, Μισέλ, Λεάλ, Καλέ / Βασιλειάδης, Καρράς, Κεφάκης, Πολυχρονάκης, Μανουσάκης, Βιδάκης, Καϊμακαμούδης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad