“Καλύτερός” του αυτές τις έξι αγωνιστικές; Μονάχα ο Απόλλων!

Χανιά | 6 Φεβρουαρίου 2017, 18:53

Πορεία... πρωταθλητισμού διαγράφει ο ΑΟΧ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές! Απόδειξη; Μονάχα ο... πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης "τρέχει" καλύτερο σερί από αυτό που έχει πετύχει η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζει... μαέστρος της ορχήστρας που "λέγεται" Α.Ο. Χανιά!

Μάλιστα, εφόσον ο ΑΟΧ είχε μπορέσει να “γλιτώσει” την ισοφάριση προς το τέλος του αγώνα με τη Σπάρτη και διατηρούταν το 2-1, τότε θα είχε ακριβώς την ίδια επίδοση με τον Απόλλωνα! Ειδικότερα, ο ΑΟΧ μετράει στα έξι τελευταία παιχνίδια 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, άρα 14 βαθμούς, ο δε Απόλλων 5 νίκες και την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, σύνολο δηλαδή 16 βαθμούς.

Ας δούμε όμως τι έχουν κάνει και οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις σε αυτές τις έξι τελευταίες αγωνιστικές…

• Η 2η της βαθμολογίας Λαμία έχει 4 νίκες και 2 ήττες από Παναιγιάλειο και Απόλλωνα.

• Ο 3ος Αρης, επίσης, 4 νίκες και 2 ήττες από Καλλιθέα και Λαμία.

• Ο Αγρ. Αστέρας, 4ος στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή έχει την ίδια συγκομιδή, ήτοι 4-0-2, με τις δύο ήττες του να είναι από Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας.

• Ο ΟΦΗ επίσης, θεωρητικά από τα φαβορί για την άνοδο αλλά έχει χάσει πολύτιμο έδαφος τον τελευταίο καιρό, μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες…

Αρα, ο ΑΟΧ είναι η ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή, μια ομάδα που εντυπωσιάζει και αυτή τη στιγμή από άποψης αποτελεσμάτων μπορεί να συγκριθεί μονάχα με τον… Απόλλωνα, “κερδίζοντας” σε αυτό τον τομέα όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Το ζήτημα βέβαια για τον ΑΟΧ είναι αυτό το σερί να συνεχιστεί ει δυνατόν, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad