“Καίγεται” να κρατήσει τον Σίγκνεβιτς – Το σενάριο που εξετάζεται

Πλατανιάς | 15 Φεβρουαρίου 2017, 19:23

Την επιδίωξη να επεκταθεί ο δανεισμός και σε κάθε περίπτωση να είναι και τη νέα χρονιά στην ομάδα έχει ο Πλατανιάς για τον Μικαλάι Σίγκνεβιτς.

Αυτή η επιθυμία κρίνεται να μη τι άλλο ως αναμενόμενη για τον Πλατανιά, αφού ο Λευκορώσος είναι πραγματικά το… κάτι άλλο βάσει της εικόνας που βγάζει στο γήπεδο σε αυτές τις πρώτες του εμφανίσεις στην Ελλάδα. Ενας παίκτης με μεγάλα προσόντα και το γεγονός ότι ανήκει στην πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας του, Μπάτε Μπορίσοφ, σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Τώρα, το θέμα είναι πώς ο Πλατανιάς θα μπορέσει να κρατήσει ένα ποδοσφαιριστή τέτοιας ποιότητας στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν από τη στιγμή που πάνω απ’ όλα έχει πολύ μεγάλο κασέ…

Αυτό το οποίο προσβλέπει ο Πλατανιάς είναι να καταφέρει την επέκταση του δανεισμού του από τους Λευκορώσους. Ανθρωπος – “κλειδί” στην υπόθεση θα μπορούσε να είναι ο μάνατζερ του, Αλεξ Πάνκοφ με τον οποίο ο Πλατανιάς έχει εξαιρετικές σχέσεις, αλλά τα πράγματα δεν είναι σίγουρα τόσο απλά. Οπως γίνεται γνωστό, ο Σίγκνεβιτς έχει ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με τη Μπάτε που δεν είναι τόσο σίγουρο αν θα ήθελε να αφήσει τον παίκτη του στον Πλατανιά. Εκεί όμως εντοπίζεται και όλη η “ουσία”… Ενδεχομένως να ξεκινήσει από εδώ και στο εξής μια προσπάθεια με πρωτοβουλίες ίσως ακόμα και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, να πιέσει αυτή την κατεύθυνση και να ζητήσει από την ομάδα του να παραμείνει στον Πλατανιά και την επόμενη σεζόν. Ηδη εξάλλου ο Σίγκνεβιτς το έχει επισημάνει με τις πρόσφατες δηλώσεις που έχει κάνει ότι θέλει να παραμείνει.

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρο ότι ο Πλατανιάς για τον εν λόγω παίκτη θα προχωρούσε σε μια υπέρβαση στις δυνατότητές του και θα έδινε περισσότερα χρήματα προκειμένου να ανέβει η δική του… συνεισφορά στο δανεισμό του από τους Λευκορώσους.

Τέλος πάντων, το θέμα έχει πραγματικά… πολύ ζουμί και το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Πλατανιάς “καίγεται” ίσως να τον κρατήσει, καθώς πάνω απ’ όλα είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά σίγουρα εν καιρώ…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad