“Καίγεται” για αποτέλεσμα στη Λαμία

Πλατανιάς | 29 Οκτωβρίου 2017, 11:57

Ενα από τα σημαντικότερα παιχνίδια αυτής της χρονιάς δίνει στις 5.15 το απόγευμα στη Λαμία ο Πλατανιάς. Η χανιώτικη ομάδα "καίγεται" για το θετικό αποτέλεσμα, ελπίζοντας σε αυτό το παιχνίδι ότι θα μπορέσει να κάνει την πολυπόθητη νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Είναι χαρακτηριστικό θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Πλατανιάς… θυσίασε για το ματς με τη Λαμία αυτό που έδωσε απέναντι στον ΟΦΗ. Το μυαλό ήταν στη Λαμία και το πώς θα μπορέσουν οι παίκτες του Παράσχου να πάρουν αυτό που επιδιώκουν.

Ο Πλατανιάς ανάμεσα στα αρκετά αρνητικά που καταγράφει μέχρι στιγμής η πορεία του στην Σούπερ Λιγκ παρουσιάζει και κάτι θετικό και αυτό είναι η αποτελεσματικότητα του εκτός έδρας. Αλλωστε οι τέσσερις από τους έξι κερδισμένους βαθμούς του είναι σε παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από τα Χανιά, στη Ριζούπολη που κατάφερε να κερδίσει και στη Λιβαδειά όπου ήρθε ισόπαλος, όταν μέχρι το 90’ προηγούταν στο σκορ του Λεβαδειακού.

Αγωνιστικά ο Γιώργος Παράσχος ποντάρει στις επιστροφές των παικτών του, υπολογίζοντας αυτή τη φορά στους Βάντερσον, Στάμου και Ντικαμονά.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Μπλάνας (Μεσσηνίας), βοηθοί οι Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Σίπκας (Σάμου) και 4ος ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).

Estrella