“Ισχυρός” Κορκίδης στον Ιδομενέα – Η αναφορά στο γήπεδο Γαλατά

Ιδομενέας | 22 Οκτωβρίου 2020, 16:53

Στη θέση του επικεφαλής στην ομάδα του Ιδομενέα παραμένει ο Γιώργος Κορκίδης. Αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου.

Oinolatris

Αξιο αναφοράς ότι ψήφισαν αρκετά μέλη, με το νέο συμβούλιο να περιλαμβάνει δύο νέα άτομα. Το Δ.Σ. του Ιδομενέα, το οποίο συνεχίζει να είναι 13μελές, «κάτι το οποίο δείχνει την σταθερότητα του τόσο στην ολική μεταμόρφωση – διαχείριση του γηπέδου όσο και στη διοίκηση της ομάδας», όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας από το Γαλατά.

Αναλυτικότερα όλα όσα αναφέρονται από τον Ιδομενέα είναι τα εξής:

«Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στα γραφεία του συλλόγου παρουσία Δικηγόρου και Εφορευτικής Επιτροπής. Τα μέλη του Ιδομενέα έδωσαν βροντερό παρών ενώ για ακόμα μια φορά έφεραν πρώτο σε ψήφους τον Γεώργιο Κορκίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο 2 νέα μέλη εντάχθηκαν στο 13μελές συμβούλιο, κάτι το οποίο δείχνει την σταθερότητα του τόσο στην ολική μεταμόρφωση – διαχείριση του γηπέδου όσο και στη διοίκηση της ομάδας.

Οι σωστοί χειρισμοί προφύλαξης (από διάφορους καλοθελητές) της ακίνητης περιουσίας του συλλόγου που έχει αποκτηθεί με τους κόπους των χωριανών από το 1912-1965 όπου και ολοκληρώθηκε το ακίνητο 12 στρεμμάτων πιστώνονται στον κ. Κορκίδη και το ΔΣ. Αποτέλεσμα αυτού να κάνει υπερήφανους του κατοίκους του Γαλατά, τους φίλους της ομάδας, τα μέλη του συλλόγου και τους αθλητές του.

Για την ιστορία:

Εγγεγραμμένα μέλη: 74
Ψήφισαν: 64».

Estrella
Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Oneirochora
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad