“Ημερολόγιο 2022 Σωματικής Ασκησης Υγείας και Ευεξίας” του Στ. Λυραντωνάκη

Σπορ 13 Δεκεμβρίου 2021, 13:05

Ανανεωμένο, με πιο πλούσιο υλικό και περισσότερο χώρο καταγραφής δραστηριοτήτων, στόχων και προπονήσεων είναι το "Ημερολόγιο 2022 Σωματικής Ασκησης Υγείας και Ευεξίας" του Στέφανου Λυραντωνάκη.

KTEO Κρήτης

Ο Χανιώτης παλαίμαχος ποδηλάτης, προπονητής ποδηλασίας και συγγραφέας μετά το απόλυτα επιτυχημένο πρώτο εγχείρημα με το αντίστοιχο ημερολόγιο του 2021, κυκλοφορεί σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ραδάμανθυς το ημερολόγιο για το νέο έτος. Ουσιαστικά, η απήχηση και επιτυχία που είχε το πρώτο βιβλίο φέρνει την κυκλοφορία και του δεύτερου, κάτι που πιστώνεται στην πολύ καλή δουλειά του Στέφανου Λυραντωνάκη.

Μέσα στο βιβλίο – ημερολόγιο μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για θέματα προπονητικής, ιστορίας, υγείας και διατροφής. Επίσης, περιλαμβάνονται “μυστικά” για μακροζωία, ενέργεια και ποιότητα ζωής.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά!

Tο “Ημερολόγιο 2022, Σωματικής άσκησης, Υγείας και Ευεξίας”, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, για όλες τις αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες. Είναι για τους ερασιτέχνες αθλητές και τους λάτρεις της σωματικής άσκησης, μέχρι τους πι προχωρημένους, που αναζητούν την αλήθεια μέσα από επιστημονικές έρευνες.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθεύεστε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε e-shops.

O συγγραφέας Στ. Λυραντωνάκης.

 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad