“Ηχηρή” αποχώρηση από Κορωνίδα

Κορωνίς | 11 Αυγούστου 2020, 9:45

Την απόφαση-σοκ της αποχώρησης από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Χανίων πήρε ο παράγοντας – "ψυχή" της Κορωνίδας Νεκτάριος Βαρδάκης. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με σημαντική πορεία και προσφορά στο αποκορωνιώτικο και ευρύτερα χανιώτικο ποδόσφαιρο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και επί σειρά πολλών ετών παράγοντας (έχει διατελέσει και πρόεδρος) γνωστοποίησε την απόφαση να αποχωρήσει έπειτα από 34 χρόνια!

Προσωπικοί, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι είναι αυτοί που τον ωθούν να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, όπως σημειώνει στη δήλωσή του. 

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 34 χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Χανίων ήρθε η ώρα της αποχωρήσεώς μου. Είχα πει κάποτε ότι όταν δεν με ευχαριστεί αυτό που κάνω θα σταματήσω, τώρα νομίζω ότι ήρθε αυτή η ώρα!

Δυστυχώς προσωπικοί, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω αυτό που τόσο πολύ αγάπησα! Φεύγω γεμάτος αναμνήσεις και με πολλές χαρές και λίγες λύπες!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους παράγοντες που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και θα ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη αν στεναχώρησα κανένα!

Επίσης την ΕΠΣ Χανίων και ιδιαιτέρως την κυρία Σταυρούλα, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!

Τέλος ευχαριστώ όλους τους διαιτητές που συνεργαστήκαμε όλον αυτό τον καιρό και ζητώ συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Ενα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε για εμένα!»

Estrella