“Γκάφα” Λάρισας με Τσίκινη

Χανιά Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 21 Μαρτίου 2016, 16:54

Μετά τα "βέλη" προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Κισσαμικός, η ΑΕΛ εξαπέλυσε επίθεση και στον πρώην τιμ μάνατζερ της Χανιώτικης ομάδας, Ηρακλή Τσίκινη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Βέβαια η διαφορά είναι ότι ο Τσίκινης δεν συνεργάζεται με την ΠΑΕ Κισσαμικός από τον περασμένο Νοέμβρη, με την Λάρισα να υποπίπτει σε ακόμα μια γκάφα στη προσπάθειά της να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα πληροφορήθηκε ότι ο γνωστός ανά το πανελλήνιο πρώην διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης είναι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Κισσαμικός. Σήμερα επίσης πληροφορήθηκε τις τοποθετήσεις του Τσίκινη με ποινικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του διαιτητή Κουλούδη.

Σήμερα τέλος πληροφορήθηκε ότι ο Τσίκινης επικοινώνησε με το Υπουργείο Πολιτισμού και κάνει προτάσεις για τη διαιτησία ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο Τσίκινης, είτε για λόγους επιβίωσης είτε του αρέσει πολύ στην Κρήτη, για τους δικούς του λόγους, το ένα τρίμηνο εμφανίζεται ως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Χανιά και τώρα της ΠΑΕ Κισσαμικός.

Δεν γνωρίζουμε τι προσφέρει εκεί ο Τσίκινης αλλά από εδώ και πέρα θα ασχολούμαστε προσωπικά μαζί του και όχι βέβαια για τα μαλλιά του και το χρώμα τους. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα αφήνει από δω και στο εξής τίποτα να πέσει κάτω».

Estrella
Papantonakis Cards