“Φτιάχνει” το κλίμα στο Καστέλι – Ξεκινά η προετοιμασία για Αναγέννηση Καρδίτσας (pics)

Χανιά | 23 Μαρτίου 2017, 18:38

Θετικά αποτιμάται όπως είναι αναμενόμενο στο στρατόπεδο του Κισσαμικού η εκτός έδρας ισοπαλία στη Σπάρτη και πώς άλλωστε να μην, αφού είναι η πρώτη μετά από δύο και πλέον μήνες.

/Bella Pizza

Ειδικότερα, τελευταία φορά που η ομάδα από το Καστέλι κατάφερε να επιστρέψει στη βάση με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της, αυτό ήταν στις 8 του περασμένου Γενάρη, αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Καλλονής. Εκτοτε, δυστυχώς, ο απολογισμός ήταν μόνο ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια, επομένως ο στόχος σε μια δύσκολη αποστολή επιτεύχθηκε. Ενας Κισσαμικός που “γεμίζει” βαθμούς, έχοντας συγκεντρώσει ήδη 4 στα 2 τελευταία παιχνίδια κι όταν μάλιστα την Κυριακή ακολουθεί μια εντός έδρας αποστολή απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που κάλλιστα μπορεί ν’ ανταποκριθεί και είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Κισσαμικός χρειάζεται παρόλα αυτά αρκετούς ακόμη βαθμούς για να εξασφαλίσει τη σωτηρία του και πάνω απ’ όλα να ολοκληρωθεί επιτυχώς μια αρκετά δύσκολη χρονιά από πολλές απόψεις.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ

Τώρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, η αποστολή του Κισσαμικού που επέστρεψε στα Χανιά την Πέμπτη, προπονήθηκε στο Καστέλι. Ολοι όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη Σπάρτη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προσοχή φυσικά επικεντρώνεται στο κυριακάτικο ματς απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (26/3) στα Περβόλια.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση

Proponisi 23 3 1 768x576

Proponisi 23 3 2 768x512

Proponisi 23 3 4

Baxevanos Proponisi 768x576

Proponisi Termatofylakon 23 3 768x496

 

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad