“Φωνές” Αλμυρού: «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Γ' Εθνική 16 Μαρτίου 2023, 15:28

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας (και) για τη διαιτησία του εκτός έδρας κρητικού ντέρμπι με τον Γιούχτα εξέδωσε ο Αλμυρός.

Η ομάδα του Γαζίου κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, παραθέτοντας και βίντεο από το ματς.

Η ανακοίνωση:

Στο ίδιο έργο θεατές…

Άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε χρόνο και χειρότερα…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Έχουμε χάσει το μέτρημα! Η υπομονή μας όμως Κύριοι έχει και τα όρια της…

Δεν επιθυμούμε, ούτε ζητάμε υπέρ μας σφυρίγματα από κανένα διαιτητή. Απαιτούμε όμως σεβασμό και αντικειμενική διαιτησία σε όλα τα ματς από δω και πέρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Αλμυρός κάνει μία μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια επενδύοντας αρκετά χρήματα με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δεν θα αφήσουμε κανέναν Κύριο Χρόνη να βάζει τρικλοποδιές αγνοώντας τον κόπο μας τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας.

Και επειδή μας αρέσουν και τα κουίζ… ρωτάμε το φίλαθλο που ήρθε σήμερα στις Αρχάνες αλλά και αυτόν που δεν ήρθε αλλά μπορεί εύκολα να δει τις φάσεις του αγώνα, να μας πει…Πως γίνεται μία ομάδα να πατήσει μία φορά στη μικρή μας περιοχή στο πρώτο ημίχρονο και να προηγείται με 2-1;

Πως γίνεται μία ομάδα που αντικειμενικά δεν είναι σε καλή μέρα να βρεθεί κάποιος τρόπος να κερδίσει το ματς?

Για να μην σας κουράζουμε, σας δίνουμε και τις λύσεις…

Ανύπαρκτο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο (γελάνε ακόμα στις Αρχάνες) και δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50ό λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, κόκκινη δηλαδή, στον ποδοσφαιριστή μας Μπάσιτς.

Αυτό λέγεται αλλοίωση αποτελέσματος.

Έξι κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδας μας, δημιουργώντας μας πολλά προβλήματα για το επόμενο κρίσιμο αγώνα με το Κερατσίνι.

Και για του λόγου του αληθές, στη διάθεση σας το βίντεο του αγώνα με τις φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε την ομάδα του Γιούχτα για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad