“Φωνάζει” το Μοσχάτο για τη διαιτησία

Γ' Εθνική | 27 Μαρτίου 2023, 17:54

Η ΑΕ Μοσχάτου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο Γιούχτα.

Όπως τονίζει η ΑΕΜ δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα των Αρχανών, αλλά διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή Σαφούρου.

Η ανακοίνωση:

Για ακόμα μια φορά ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση ,να αναφερθούμε σε διαιτητικές αποφάσεις στις οποίες η ομάδα μας αδικήθηκε και το αποτέλεσμα μίας ακόμα αναμέτρησης μας αλλοιώθηκε.

Και μπορεί ο ρέφερι της αναμέτρησης με τον Γιούχτα να είναι αστυνομικός ,εξ όσων γνωρίζουμε, ωστόσο σε αναμέτρηση μας με μία ακόμα κρητική ομάδα αποδείχτηκε ο ιδανικός “χειρούργος”. Και δυστυχώς το θύμα ήταν το Μοσχάτο.

Αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα, που  έβγαζαν ένα ανεξήγητο άγχος από τον Κο Σαφούρο, “φόρτωμα” με κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας και αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σταύρου σε μια απόλυτα ξεκάθαρη φάση στο 74,στην ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας που  είμαστε σίγουροι ότι την εσχάτη των ποινών θα καταλόγιζε ακόμα και ο Πρόεδρος των αντιπάλων μας. 

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη , ούτε η δεύτερη αλλά η πολλοστή φορά που η διαιτησία αλλοιώνει αποτέλεσμα αγώνα της ομάδας μας και αναρωτιόμαστε μέχρι που θα πάει αυτό το βιολί. Δυο ματς με τον Άγιο Νικόλαο ,το εντός έδρας με τον Άρη Πετρούπολης, το εκτός έδρας με τον Εθνικό και τώρα με τον Γιούχτα με τον οποίο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Κύριοι, αν θέλετε να απαλλαγείτε από την ομάδα μας πείτε το μας για να ξέρουμε και εμείς πως θα πορευτούμε.

Τέτοιες διαιτησίες γυρίζουν το ποδόσφαιρο πίσω και δεν βοηθάνε ούτε στην ανάπτυξη της διαιτησίας αλλά και του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και καθημερινά ματώνουμε οικονομικά.

 

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad