“Φωνάζει” ο Ερασιτέχνης: Απαράδεκτη και προσβλητική πράξη ο ορισμός της Ελευσίνας

Χανιά | 27 Ιανουαρίου 2017, 17:49

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι, «θεωρούμε απαράδεκτη και προσβλητική πράξη προς τους φιλάθλους της ομάδος μας αλλά και την πόλη των Χανίων τον ορισμό του εντός έδρας αγώνα της Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά με την Καλλονή στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευσίνας».

«Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους της ντροπιαστικής αυτής πράξης να συνειδητοποιήσουν και να κατανοήσουν την μικρότητα των ενεργειών τους αλλά και την ανεπάρκεια τους να κατέχουν υπεύθυνες θέσεις», τονίζεται ακόμα στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά, η οποία αν μη τι άλλο είναι γραμμένη σε πολύ αυστηρό ύφος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 26/1/2017 στα γραφεία του ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά εκδόθηκε ομόφωνα από του παρόντες η παρακάτω ανακοίνωση.

Θεωρούμε απαράδεκτη και προσβλητική πράξη προς τους φιλάθλους της ομάδος μας αλλά και την πόλη των Χανίων τον ορισμό του εντός έδρας αγώνα της Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά με την Καλλονή στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευσίνας.

Πλέον καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους της ντροπιαστικής αυτής πράξης να συνειδητοποιήσουν και να κατανοήσουν την μικρότητα των ενεργειών τους αλλά και την ανεπάρκεια τους να κατέχουν υπεύθυνες θέσεις.

Θα πρέπει για λόγους ευθιξίας ή να επανορθώσουν ή να παραιτηθούν διαφορετικά θα εισπράξουν την οργή και την περιφρόνηση των χιλιάδων φίλων της ομάδος μας.

Εκ του Δ.Σ.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad