“Φινάλε” στο Μικρό Μοναστήρι και ευχαριστίες σε Μακεδονικό

Χανιά | 11 Μαρτίου 2017, 15:51

Το πρωί του Σαββάτου, σε χαλαρούς ρυθμούς, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Κισσαμικού πριν από το παιχνίδι της Κυριακής (12/03, 15:00) με αντίπαλο τον Άρη.

planakis

Η προετοιμασία της ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου ολοκληρώθηκε στο Μικρό Μοναστήρι, με τον Κισσαμικό να ευχαριστεί θερμά τον τοπικό Μακεδονικό για την παραχώρηση του γηπέδου για τις προπονήσεις το διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος προπονητής έχει μαζί του από την περασμένη Δευτέρα (06/03), λόγω και του αγώνα που προηγήθηκε στα Τρίκαλα, 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Γκέκας, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Παντελάκης, Ενγκουέμ, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Θέος, Μίλιτς, Στογιάνοφ, Νικόλτσης, Μάντζης.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής: Η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τον Μακεδονικό Μικρού Μοναστηριού για την παραχώρηση του γηπέδου του για τις προπονήσεις της ομάδας μας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον Άρη. Ευχόμαστε επίτευξη των στόχων της ομάδας στη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

karta antonis garden
/psiloritischania