“Φιλί ζωής” από Τσίτα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 23 Απριλίου 2017, 18:39

Ο Κώστας Τσίτας χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 75ο λεπτό με πλασέ μετά την ασίστ από τον Αρσενίεβιτς έδωσε φιλί ζωής στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που επικράτησε με σκορ 1-0 της Προοδευτικής στις Μουρνιές Παρόλα αυτά, η νίκη για τον Ηλυσιακό μέσα στη Ρόδο με 2-0 ουσιαστικά δεν αλλάζει το σκηνικό στις τελευταίες θέσεις του πίνακα...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Κοινώς, το ΙΝΚΑ συνεχίζει να “αναπνέει” αλλά δεν πραγματοποιεί το σημαντικό βήμα που ήλπιζε να πετύχει αυτή την αγωνιστική. Από την άλλη είναι πολύ σημαντικό που καταφέρνει και φτάνει στη νίκη, διότι σε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα δυσχέραιναν στο μέγιστο βαθμό.

INKA Proodeutiki 26

INKA Proodeutiki 27

Το ΙΝΚΑ ήταν καλύτερο σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, επιζητώντας το γκολ, που τελικά ήρθε μετά τα μέσα του β’ ημιχρόνου και δη σε ένα σημείο που ο χρόνος είχε αρχίσει να πιέζει τους γηπεδούχους. Μάλιστα, ο Τσίτας στον πανηγυρισμό του έτρεξε προς τον πάγκο της ομάδας και ειδικότερα προς τον προπονητή του, Μύρωνα Σηφάκη.

INKA Proodeutiki 16

INKA Proodeutiki 12

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυρανωνάκης (Ηρακλείου), Λιοδάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Παληγεώργος (52’), Σουμπασάκης (60’), Ντάλλας (60’), Πέππας (60’), Ζίζηλας (70’), Μύρκος (90’).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Σουμπασάκης (90’ Γιακουμάκης), Αρσενίεβιτς (86’ Σταθινάκης), Τσίτας, Βεστάκης (75’ Περδικάκης)

Προοδευτική (Νίκος Κωτσοβός): Σκιαθίτης, Τσαραούσης, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Ζαχαράτος, Ντάλλας, Μαμιδάκης, Χρήστου, Κανελλόπουλος, Πέππας (71’ Γιακούπι), Καλαϊτζίδης (61’ Μόσχος)

 

Estrella