“Εξηγήσεις” Αμανατίδη γιατί πήγε τον Μιγκέλ στον Λεβαδειακό

Χανιά | 1 Φεβ 2021, 17:14

Εξηγήσεις γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του Μιγκέλ στα Χανιά δίνει ο Βασίλης Αμανατίδης. Σύμφωνα με όσα τονίζει σε γραπτή του δήλωση δεν υπήρξε επίσημη επικοινωνία της διοίκησης της ΠΑΕ με την εταιρεία του γιου του, που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

«Ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, υπήρξε η παραμικρή επίσημη επικοινωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά για ενδιαφέρον της για τον Miguel Bianconi», τονίζει μεταξύ άλλων ο Αμανατίδης ο οποίος επισημαίνει μάλιστα ότι «αν υπήρχε η οποιαδήποτε επίσημη επικοινωνία ή κρούση, ο παίκτης θα ήταν ήδη μέλος της φίλης και αγαπητής μου χανιώτικης ομάδας».

Να σημειωθεί ότι τα Χανιά θέλοντας να προσπεράσουν ζητήματα που δεν είναι της παρούσης να σημειωθούν, ήρθαν σε άμεση επικοινωνία με τον ίδιο τον Μιγκέλ, ο οποίος αρχικά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απεδέχθη την πρόταση που του έγινε. Στη συνέχεια ωστόσο και προφανώς σε συνεννόηση με το γραφείο που τον εκπροσωπεί, αποφάσισε ν’ αποδεχτεί την πρόταση του Λεβαδειακού και όχι να κλείσει στα Χανιά.

Επί της ουσίας, το ότι δεν έγινε η μεταγραφή δεν θεωρείται “ήττα” για τα Χανιά, αφού αυτό που από την αρχή επεδίωκαν, ήταν ν’ αποσπάσουν το «ναι» του Βραζιλιάνου φορ, ερχόμενοι αποκλειστικά σε επικοινωνία μαζί του.  Ηταν μια περίπτωση που θεωρούταν εξ αρχής δύσκολη και ιδιαίτερη.

Η γραπτή δήλωση από τον Βασ. Αμανατίδη έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά και σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου των Χανίων ότι ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, υπήρξε η παραμικρή επίσημη επικοινωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά για ενδιαφέρον της για τον Miguel Bianconi. Ως γνωστόν, τον παίκτη αντιπροσωπεύει η εταιρεία BALL SPORT AGENCY LTD,  του υιού μου, Χάρη Αμανατίδη. Από την ημέρα που ο παίκτης αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και στον Πλατανιά, η παρουσία του οποίου ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, όπως και τότε με τον Πλατανιά, έτσι και τώρα, αν υπήρχε η οποιαδήποτε επίσημη επικοινωνία ή κρούση, ο παίκτης θα ήταν ήδη μέλος της φίλης και αγαπητής μου χανιώτικης ομάδας.

Βασίλης Αμανατίδης
Τεχνικός διευθυντής ποδοσφαίρου».

Μάκης Καρτσωνάκης

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad