“Εξάσφαιρος” με… σόου Κουμανδράκη

Σφακιά Γρανίτης | 20 Νοεμβρίου 2016, 20:39

Με τους Σταμάτη Κουμαδράκη και Μιχάλη Μαραγκάκη να βρίσκονται σε σπουδαία μέρα, ο Γρανίτης κατάφερε να περάσει από το Φραγκοκάστελο χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, καθώς κέρδισε τα Σφακιά με 6-0.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός Κουμανδράκης πέτυχε 4 γκολ -εκ των οποίων τα τρία στο πρώτο τέταρτο του αγώνα- και ο Μαραγκάκης συμπλήρωσε ακόμα δύο για να φτάσει ο Γρανίτης εύκολα στην τελική επικράτηση.

Ο Κουμανδράκης σκόραρε λοιπόν στο 7’, το 10’ και το 13’ και έφερε το σκορ αρκετά νωρίς στο 0-3. Ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Μαραγκάκης πέτυχε το 0-4 στο 20’, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κουμανδράκης στο 55’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5 και ο Μαραγκάκης με το δεύτερο του γκολ “έκλεισε” την αναμέτρηση στο 0-6.

Διαιτητής:Ντοκάκης
Βοηθοί: Αναστασάκης-Ντοβλιάτοβ

Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Συγγελάκης, Ι. Χομπιτάκης, Καπετανάκης, Δεληγιαννάκης, Ι. Τζωρτζάκης (75’ Βρανάς), Κατελανάκης, Μπούχλης, Σφυνιάς, Μ. Βούρβαχης, Καγιαδάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης (60’ Ηλ. Τζωρτζάκης)

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Κυριακάκης, Μπουρμπάκης, Βακαλουνάκης, Κουτουλάκης, Μπεριάδης (46’ Παππάς), Πατρικάκης, Μαυρεδάκης, Μαραγκάκης, Κουμανδράκης, Δασκαλάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis