“Ετσι” τραυματίστηκε ο Σταθάκης…

Χανιά | 2 Φεβρουαρίου 2017, 19:19

Μέσα στο μήνα αναμένεται ο Σταύρος Σταθάκης να υποβληθεί σε εγχείριση στους χιαστούς μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη και ο οποίος ουσιαστικά τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο διάστημα της σεζόν.

Το θέμα είναι το πώς βέβαια αυτός ο πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής βρέθηκε να τραυματίζεται τόσο σοβαρά…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, όλα “φανερώθηκαν” αυτές τις μέρες όταν ο 29χρονος αμυντικός είχε στα χέρια του τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε. Αυτή φανέρωσε ουσιαστικά τα πολύ δυσάρεστα νέα και ειδικότερα τον σοβαρότατο τραυματισμό, έναν από τους χειρότερους που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του.

Σημειώνεται ότι ο Σταθάκης είχε χτυπήσει και στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά τότε δεν ήταν κάτι το σοβαρό, αφού τα… χειρότερα ήρθαν στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό όταν αποχωρεί και πάλι τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μαγνητική, η οποία “φανερώνει” την ολική ρήξη στον πρόσθιο χιαστό.

Ετσι, ο Σταθάκης, που αυτές τις μέρες συνάντησε στο Ηράκλειο τον γνωστό ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη χάνει το υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς και αν όλα πάνε καλά θα μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο από την καινούργια πλέον σεζόν και ειδικότερα, Σεπτέμβριο με Οκτώβριο.

Φυσικά, από το athlitiko στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στον Σταθάκη και να επιστρέψει όσο το δυνατόν το συντομότερο στα γήπεδα.  

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad