“Εσπασε” το σερί των ηττών και τώρα “βλέπει” ΟΦΗ

Χανιά | 20 Μαρτίου 2017, 11:31

Η νίκη για τον ΑΟΧ στο Μενίδι θέτει τέλος στο σερί των ηττών, με την ομάδα του Νίκου Παντέλη να μετρούσε τρεις συνεχόμενες. Μάλιστα, η ψυχολογία στις τάξεις της ανεβαίνει εν όψει του μεθαυριανού κρητικού ντέρμπι απέναντι στον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στα Περβόλια.

/Bella Pizza

Ο ΑΟΧ παραμένει σε απόσταση ασφαλείας θεωρητικά από την επικίνδυνη ζώνη, αφού διατηρείται στο +9 μετά το “τρίποντο” που κατάφερε να πάρει απέναντι στον Αχαρναϊκό, παρόλα αυτά υπάρχει ακόμη δρόμος…

Το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο, απέναντι πάντως σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ, που φαίνεται δύσκολο πλέον να προλάβει το τρένο της ανόδου για τη Σούπερ Λιγκ, μετά την ανέλπιστη εν πολλοίς ήττα από τα Τρίκαλα μέσα στο Ηράκλειο. Γενικά πάντως τα επόμενα παιχνίδια για τον ΑΟΧ είναι δύσκολα, διότι είναι απέναντι στις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, πέραν του ΟΦΗ, με τον Αρη και τη Λαμία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΟΧ απολαμβάνει αυτή τη στιγμή την πρώτη του νίκη μετά από καιρό και σίγουρα η προετοιμασία για το ματς της Τετάρτης θα γίνει με την ψυχολογία να είναι καλή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο σημειώνεται πως ο Ηρακλής εξέτισε την τιμωρία του στο Μενίδι και θα είναι διαθέσιμος, από την άλλη απών σίγουρα παραμένει ο Βαρούχας λόγω τραυματισμού.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad