“Έσωσε” τον βαθμό στην τελευταία φάση ο Φωστήρας!

Φωστήρας Τιτάν | 7 Μαΐου 2017, 13:49

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στα Νεροκούρου ο Τιτάν βρέθηκε πολύ κοντά σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που θα τον έβαζε για τα καλά στο "κόλπο" της ανόδου, αλλά ο Φωστήρας "έσωσε" τον βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα (3-3), παραμένοντας στη 2η θέση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ματς τα είχα όλα, ανατροπές, πολλά γκολ, δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η αρχή στα γκολ έγινε στο 20’ όταν από μπαλιά του Κουνάβα ο Παλαθούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πήραν “κεφάλι” στο σκορ με τα γκολ των Σπανουδάκη (32’) και Μανανεδάκη (42’), ωστόσο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2, αφού στο 43’ από πλάγιο του Παλαθούρα ο Περράκης με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Παπακαστρήσιο που σκόραρε.

Ιδανικά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Τιτάνα, που στο 56’ πήρε προβάδισμα για δεύτερη φορά στο ματς με το γκολ του Σπαθαράκη και έδειχνε να κατακτά και την πολύτιμη νίκη. Όμως στο 90+4’ ξανά από εκτέλεση πλαγίου του Παλαθούρα ο Περράκης πήρε την κεφαλιά και ο Ματζορογεώργος, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αποτελώντας τη “χρυσή αλλαγή” του Παναγιώτη Παλαθούρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρια με τους Παπακαστρήσιο, Περράκη, Παλαθούρα, ενώ ο Τιτάν απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Χατζηγρηγορίου (2), Πρένγκα και Ολ. Μαδαριωτάκη, με τον Μουτζούρη να κάνει σωτήριες επεμβάσεις.

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Μουτζούρης, Μήτρου, Ματζοράκης, Ποντικάκης, Αμαξόπουλος, Παπακαστρήσιος (85’ Ματζορογεώργος), Τερεζάκης, Σταθάκης, Κουνάβας, Ν. Παλαθούρας, Περράκης

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κοσμαδάκης, Τζομπανάκης, Μανανεδάκης, Ράντεβ (46’ Πρένγκα), Μανουσάκης, Καραγιαννάκης (80’ Παπαδάκης), Κουτσουπάκης, Σπαθαράκης (68’ Ολ. Μαδαριωτάκης), Χατζηγρηγορίου, Σερενάι, Σπανουδάκης. 

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis