Η Σπάθα είχε το προβάδισμα του ματς από το 30’ σε μία φάση που κέρδισε πέναλτι ο Παρέλης μέσα στην περιοχή σε ανατροπή. Ο Βασίλης Γωνιωτάκης εκτέλεσε από τα 11 βήματα και νίκησε τον Μπραουδάκη για να κάνει το 1-0.
Στο 60’ ο Δύντσικος πήρε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έκανε χέρι και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια, αφού είδε την δεύτερη κάρτα μέσα σε λίγα λεπτά για τους φιλοξενούμενους.
Ο Αστέρας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να πάρει το βαθμό στο 80’ με τον Παναγιώτη Παπαδάκη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαβαρή με ωραίο “τακουνάκι” στην κίνηση για το τελικό 1-1.
Στο παιχνίδι καταγράφηκε και μία… αδερφική “μονομαχία”, αφού για τη Σπάθα αγωνίστηκε στο β’ μέρος ο Μανόλης Χρυσός, ενώ για λογαριασμό του Αστέρα σε όλο το ματς έπαξε ο μικρότερος αδερφός του, Γιάννης.
Το ματς διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα, έτσι από την πλευρά του Αστέρα, το Δ.Σ., ο προπονητής και οι παίκτες ευχαριστούν την ομάδα της Σπάθας για τη φιλοξενία που τους παρείχαν και ειδικότερα μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Διαιτητής: Κασσελάκης
Βοηθοί: Μαρνέζος-Τσιλίκας
Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ρεθυμνιωτάκης (46’ Ζανής), Ασκητίδης, Πολάκης, Κοκολαντωνάκης, Ζογράφι, Παπαδάκης, Ντουντίγια, Γωνιωτάκης, Παρέλης (83’ Αλκούρτι), Κοκάκης (60’ Χρυσός)
Αστέρας Μαν. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Τερεζάκης (25’ λ.τρ. Μπραουδάκης), Δύντσικος, Χριστοφής, Παπαδάκης, Μαυρομάτης, Χρυσός, Περράκης, Γανωτής, Λόγκο (72’ Κατσαρός), Τσιριβάκος (55’ Αργύρης), Δημητρίου




