“Εποχή” Κούτα – Οι πρώτες του δηλώσεις

Δόξα Παχ. | 8 Δεκεμβρίου 2017, 20:27

Η Δόξα Παχιανών λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του "διαζυγίου" με τον Χρήστο Παπαδογιάννη ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Κούτα.

Ο πολύπειρος προπονητής με καταγωγή από την Άρτα θα αναλάβει την ομάδα επίσημα από τη Δευτέρα, αφού στο ματς με τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ την τεχνική ευθύνη θα έχουν οι Γιάννης Λαμπαρδάκης και Χρήστος Αθανασίου.

Ο πρώην προπονητής της Σπάθας, του Ικάρου Μουρνιών, του Άρη Σούδας και του Ποσειδώνα Τσικαλαριών μίλησε στο athlitiko για τη νέα σελίδα στην προπονητική του πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:«Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο που με τιμάει με το να με προτιμήσει να αναλάβω την ομάδα. Είναι δύσκολο το έργο, γιατί υπάρχουν πολλά θέματα να λυθούν, αλλά με υπομονή, γιατί οι άνθρωποι μου είπαν ότι υπάρχει υπομονή και θέλουν να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προκάτοχό μου και φίλο μου τον Χρήστο (Παπαδογιάννη) γιατί η ομάδα είναι προπονημένη και μάλιστα με ενημέρωσε για όλα τα θέματα της ομάδας και του εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Θέλουμε λίγο χρόνο, σιγά-σιγά θα βρούμε μία “ταυτότητα” και θα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Για τις δυνατότητες που έχει η ομάδα: «Την περίμενα πιο ψηλά απ’ ό,τι βρίσκεται. Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν συγκυρίες που δεν σου επιτρέπουν να πας όσο καλύτερα μπορείς. Πιστεύω με το πέρασμα του χρόνου θα πάμε καλύτερα. Τώρα το πόσο και το αν δεν μπορώ να το πω από τώρα. Σιγά-σιγά με τον χρόνο θα μπορούμε να μιλήσουμε για καθορισμένους στόχους που θα υπάρχουν».

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad