“Επίθεση” στον Κούγια

Football League 23 Μαΐου 2016, 19:45

Η φιέστα της ΠΑΕ ΑΕΛ την Κυριακή (22/5), με την οποία εορτάστηκε η άνοδος στη Super League, αμαυρώθηκε από την αποχώρηση των οργανωμένων από το AEL FC Arena. Μάλιστα εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση κατά του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το βράδυ της Κυριακής (22/5) η ΠΑΕ ΑΕΛ γιόρτασε την άνοδο στη Super League. Στο περιθώριο του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά διοργανώθηκε φιέστα, η οποία ναι μεν είχε λάμψη, αλλά αμαυρώθηκε από την απόφαση μερίδας οργανωμένων να αποχωρήσουν από τις εξέδρες.

Οι Monsters εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρθηκαν στους λόγους που προχώρησαν στην κίνηση αυτή. Ζήτησαν από τη διοίκηση να σεβαστεί την ιστορία της ομάδας και επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά:

«Τρία χρόνια πριν επιλέξαμε την υπερήφανη στάση και αρνηθήκαμε το έκτρωμα της ΑΕΛοβέροιας με μόνη σκέψη μας να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Σήμερα με το στόχο αυτό να επιτυγχάνεται, αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση:

Από τη μια να πανηγυρίζουμε την άνοδο και τη δικαίωσή μας και από την άλλη να έχουμε στο τιμόνι έναν άνθρωπο που δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όλη τη χρονιά κάναμε υπομονή για το καλό της Ομάδας και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Σήμερα που ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ένα μόνο έχουμε να πούμε: Σταματήστε να μη σέβεστε την ιστορία της ΑΕΛ, σταματήστε τις γελοίες ανακοινώσεις και τα καλά λόγια για προσκυνημένους τύπου μαρινάκη, όφη κλπ. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γραμμένη με αίμα και όχι με σέλφι και αισθητική μπουζουκιών στην κερκίδα.

Με την ευχή πως του χρόνου όλα αυτά θα σταματήσουν και πως θα είμαστε όπως πρέπει ΚΑΘΑΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ χωρίς δανεικούς και άρματα ερχόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ όπως αρμόζει στην ΑΕΛΑΡΑ. Η ΑΕΛ ήταν και είναι ΜΟΝΗ της, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ… Οι οπαδοί της , έτσι την αγαπούν, ΚΑΘΑΡΗ και μακριά από συμβιβασμούς. Ας κατανοήσουν διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία πως η ΑΕΛ είναι ΙΔΑΝΙΚΟ και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μαζί της».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards