“Έπιασε” ξανά κορυφή

Πανακρωτηριακός Θύελλα Καλαθ. | 29 Οκτωβρίου 2016, 19:18

Στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου ανέβηκε εκ νέου ο Πανακρωτηριακός που με ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Θύελλα Καλάθενων κέρδισε με 1-0, στα Καθιανά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Βασιλομιχελάκης δεν μπόρεσε να δώσει προβάδισμα στο 20′, καθώς αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Πανακρωτηριακός σε φάση διαρκείας στα καρέ της Θύελλας.

Ότι δεν κατάφερε στην φάση αυτή, το έκανε λίγο αργότερα στο 28’ ο ίδιος παίκτης που πέτυχε το μοναδικό γκολ με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα σουτ του Ξεκουκουλωτάκη και έδωσε τους τρεις πόντους της νίκης στην ομάδα του Ακρωτηρίου.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η επιστροφή του Βασίλη Δημούση που έπαιξε μετά από αρκετούς μήνες απουσίας για τον Πανακρωτηριακό.

Διαιτητής: Χρυσός

Βοηθοί: Μαρνέζος-Βερυκάκης

Πανακρωτηριακός (Μανόλης Πηγουνάκης): Χριστουλάκης, Παπακαστρήσιος, Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Μαριανάκης, Ξανθουδάκης, Μπάτζιο, Γιαννολάρης (75’ Μιχαλακόπουλος), Βασιλομιχελάκης, Πετράκης (65’ Δημούσης, Μπαδιεριτάκης (80’ Κοπανάκης)

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Λουπασάκης, Καρεφυλάκης, Ουρούκου, Ν.Ρεινέρης, Β.Ρενιέρης, Α.Ρενιέρης, Δημανόπουλος, Μπαγλατζής, Βεστάκης (71’ Μ.Λουβιτάκης), Μαργαριτάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis