“Έπεσε” η αυλαία για την Ακαδημία (pics)

Κρητικός Αστέρας | 30 Ιουνίου 2017, 21:29

Με τη γιορτή λήξης στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και τυπικά η ποδοσφαιρική περίοδος για την Ακαδημία του Κρητικού Αστέρα, που είναι μέλος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Το πρόγραμμα είχε τη φιλική “μονομαχία” ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς τους, αλλά και ψησταριά ως… αποζημίωση για τον… ιδρώτα των αγωνιζομένων στα παιχνίδια αυτά.

Giorti Akadimias

Το ραντεβού δόθηκε για την έναρξη των προπονήσεων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, που ορίστηκε για την Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρα 18:00 στη Μοναχή Ελιά.

Giorti Akadimias2

Giorti Akadimias4

Giorti Akadimias1

Σε ανακοίνωσή της η Ακαδημία του Κρ. Αστέρα αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Συλλόγου μας φτάνοντας στο τέλος της φετινής χρονιάς, η οποία κλείνει με χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα, θα ήθελε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν τον χρόνο τους στα παιδιά τους και την επιλογή τους να είναι κοντά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Ακόμη συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλους όσοι βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και την Ακαδημία μας και προσπαθούν για το καλό των παιδιών για ένα μέλλον γεμάτο άθληση, υγεία και ποδόσφαιρο.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά με την έναρξη των Ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στις 18:00 στο γήπεδο “Μοναχή Ελιά”.

Μία Ακαδημία, μία ομάδα, μία οικογένεια

 

karta antonis garden