“Ελαμψε” στο Athens Gala ο Νυφαντόπουλος

Στίβος | 11 Ιουνίου 2021, 16:53

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 1ο Athens Sprint Mens Gala, που πραγματοποιήθηκε στον στίβο του Κέντρου Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο αθλητής του Ελ. Βενιζέλου και πρωταθλητής Ελλάδας στα 100 μέτρα κατάφερε στον τελικό του αγωνίσματος να σημειώσει επίδοση 10,37, που είναι η τρίτη καλύτερη της καριέρας του.

Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία έγινε το 1ο Athens Sprint Mens Gala στον στίβο του Κέντρου Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στον αγώνα που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με την υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ έγιναν πολύ καλές επιδόσεις από τους μετέχοντες. Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε, αφού πέτυχε 10.37 (1,0) στον τελικό των 100 μ., την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας τους. Ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασίαδη έδειξε να έχει ξεπεράσει στο απόλυτο τον τραυματισμό του και πως είναι έτοιμος ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων της Ρουμανίας. Ο Νυφαντόπουλος στον προκριματικό της απόστασης είχε πετύχει 10.43. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Γιάννης Βοσκόπουλος, που διένυσε την απόσταση σε 10.56 και βελτίωσε το 10.58, που ήταν το ρεκόρ του.

Το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 έπιασε ο Ηλίας Τοτολίδης στα 110 μ. εμπ. Ο αθλητής της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε στον προκριματικό του αγωνίσματος σε 14.38, επίδοση καλύτερο από το 14.50, που ήταν το όριο, αλλά και το 14.56 της Πάτρας. Ο Τοτολίδης παρότι προκρίθηκε στον τελικό δεν αγωνίστηκε, κι έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Καμαρινό, που επίσης κυνηγά το όριο για την ίδια διοργάνωση να κάνει μια δεύτερη κούρσα. Ο νεαρός αθλητής από τη Θεσσαλονίκη τερμάτισε σε 14.57 στον προκριματικό και 14.59 στον τελικό. Ο Παύλος Μποΐτσιος επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση, αφού έτρεξε και πάλι τα ψηλά εμπόδια σε 14.50, λίγες ημέρες από την κούρσα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Το 1ο Athens Sprint Mens Gala τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Ντόμπριμιρ Καραμαρίνοφ, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την εγκατάσταση όσο και από την διοργάνωση του αγώνα.

 

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad