“Έλαμψαν” οι μικροί για τη Δόξα

Ροδωπού Δόξα Παχ. | 6 Μαΐου 2017, 20:17

Παίζοντας χωρίς άγχος σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στη Μ. Ελιά Δόξα και Ροδωπού ολοκλήρωσαν την σεζόν με το χορταστικό 4-4, σε ένα ματς που τα γκολ για την ομάδα των Παχιανών τα πέτυχαν τρεις ποδοσφαιριστές, ηλικίας 17 και 14 ετών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 17χρονος Κουρνιδάκης πέτυχε το  1-0 για την Δόξα στο 20′, για να φέρει το ματς στο 1-1 ο Μαναρώλης στο 30′ για τα Ροδωπού. Με σκόρερ και πάλι τον Κουρνιδάκη, έγινε το 2-1 στο 35′, ενώ ένας άλλος 17χρονος, ο Νεμπαυλάκης έστειλε την ομάδα του στην ανάπαυλα  με το σκορ στο 3-1, αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 40′.

Ακολούθησε τέταρτο γκολ στο 60′ με εκτέλεση πέναλτι από τον μόλις 14 ετών Κρεμασμενάκη που έκανε το ντεμπούτο του, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν με τρία γκολ στην πλάτη, δεν άφησαν το ματς και πέτυχαν τρία γκολ στην συνέχεια.

Με γκολ του Καλογεράκη στο 70′ και του Μαναρώλη στο 80′ τα Ροδωπού ξαναμπήκαν στο ματς (4-3), ενώ ο Τσαβαρής χτύπησε στις  καθυστερήσεις και με δικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Κρεμασμενάκη, για πρώτη φορά έπαιξε και ο 14χρονος Φανδριδάκης που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Δόξα Παχ. (Γιώργος Τσομπάνογλου): Σκουμπάκης, Βόγκρι, Περράκης, Μαρκουλάκης, Αναστασόπουλος (65’Κληρονόμος), Γκιόκα, Παπαδοκωνσταντάκης, Κρεμασμενάκης, Νεμπαυλάκης (55′ Φανδριδάκης), Κουρνιδάκης, Σκούρτης

Ροδωπού(Γιάννης Κελαϊδής): Σαραντολάκης, Γ. Βασίλεβ, Μακράκης, Καλογεράκης, Λιοδάκης, Α. Παπαδημητρίου, Ρουστέμι, Τσαβαρής, Πααπδάκης, Κοκκινάκης,  Μαναρώλης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis