“Εκλεισε” το deal για Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 30 Αυγ 2016, 19:19

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μετακίνηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί. Τελικώς, η διαφορά που είχε προκύψει αφορούσε όπως γίνεται γνωστό στο πώς θα δοθούν οι δόσεις από την πλευρά των "πρασίνων" στους "ερυθρολεύκους".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, το μόνο πια που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις και ειδικότερα από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τα αθηναϊκά ΜΜΕ, ο 27χρονος δεξιός μπακ από το Μάλι είναι στα γραφεία του Παναθηναϊκού και υπογράφει από στιγμή σε στιγμή, σε ένα συμβόλαιο που θα είναι 2ετές ή 3ετές.

Το θέμα είναι ότι η μεταγραφή του Κουλιμπαλί μέχρις ότου φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο έφτασε να γίνεται… σίριαλ. Ωστόσο, αυτό το σίριαλ δεν αφορούσε στο ότι ανέβασε το ποσό που ζητούσε ο Πλατανιάς (όπως ανέφερε μερίδα αθηναϊκών ΜΜΕ) αλλά επί της ουσίας είχε να κάνει με το πώς θα καταβληθούν οι δόσεις στον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς μπαίνει σε μια διαδικασία να καλύψει άμεσα το κενό που προκύπτει στα δεξιά, με το χρόνο να είναι αντίπαλος, αφού η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στο τέλος της. Από την άλλη, ο Πλατανιάς θα μπορούσε να στραφεί μέσα στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου σε ελεύθερο ποδοσφαιριστή.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad